8/07/2013

LappusetSiellä se nyt on, omassa katossa! Aikamoinen askartelutapahtuma siitä tulikin, enkä voi suositella heikkohermoisille, käsityötaidottomille tai tulisemmille pariskunnille, huh! Meilläkin piti hyvin tarkkaan tehdä työnjako, ettei ruuvarit, kepit ja polttimot lentelisi seinään :) Mutta on se kyllä kaunis.

Ripustimme valaisimen poikkeuksellisesti aivan katonrajaan plafondimaisesti, ja laitoimme nyt aluksi vain 1/3 vaijereista ja lapuista. Niitä voi sitten myöhemmin lisäillä jos siltä tuntuu. Aerosta annettiin mukaan lisäksi pino tyhjiä washi-paperilappuja, joihin voidaan itse taiteilla.

Olen aina unelmoinut mobilesta makkarissa, mutta kattovalaisimen kanssa se on tuntunut liialta. Tämä ajaa melkein saman asian. Valaisin roikkuu niin, että sen raukeaa tunnelmaa ja ihania viestejä voi iltaisin katsella ennen nukahtamista...

4 kommenttia:

 1. Tuo valaisin on ihan huikean kaunis! Juuri sitä kaupan ikkunasta ihailin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! LIsäksi siitä tulee kaunis valo <3 Kyllä suosittelen panostamaan joskus jos tulee tarve ja tilaisuus. Me syödään ihan mielellään makaroonia pari kuukautta ja katsellaan tuota :)

   Poista
 2. Aaaaaahhhhh, tuo rosetti ja seinällä olevat sarvet tuon valaisimen kanssa...!!!! Siel kelpaa lepuuttaa ruumista ja sielua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa! Jääkaapissa on kyl tuosta johtuen pelkkä valo seuraavat pari kuukautta :)

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!