8/06/2013

second hand Lundiaa
Säilytystilaongelmaa on täällä vihdoin ratkaistu hieman. Viereisellä purkutyömaalla kiikutettiin roskalavalle vanhaa Lundian kirjahyllyä, onneksi kauniisti purettuna. Autuaan tietämättömät työmiehet toivat ja minä kannoin silmät kiiluen eteenpäin, kotiin. Hyllykkö ei ole aivan sitä, mitä olimme suunnitelleet, mutta pienillä lisäosahankinnoilla saadaan siihen ilmeisesti levysoittimetkin. Levyt löysivät heti paikkansa, kuten moni muukin tavara. Alkuperäisissä suunnitelmissa oli pitkä, matala hyllykkö, mutta tämä maksoi houkuttelevat 0€, joten pitää toki ensin katsoa tämä kortti :)


Nostalginen, eikö totta?
14 kommenttia:

 1. Hyvä, hyvä. Minusta tämä on klassikko.
  Tähän taitaa saada uusia lisäosia ja ovia Lundialta tarvittaessa.

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä! Ja vitsi kun on jämerää tekoa. Kunnon massiivipuuta. Mulla on habat ihan hapoilla kantamisesta ja rakentamisesta :)

  Ajattelinkin piipahtaa Lundialla katsomassa, josko tulisi inspiraatio joistain ovista tms.... Takalevykin voisi olla aika jees... hmm.

  VastaaPoista
 3. Mä roudasin lundiat mökiltä työhuoneeseemme ja blogissa hehkutin niiden palaavan taas...taisin olla oikeassa :) itseä miellyttää kellastunut puu paljonkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl nää on nyt NIIIN in :D

   Kellastunut puu on kotoisaa. Olen aina kallistunut hieman tummempiin omassa kodissa. Johtunee siitä, että lapsuudenkodin sisustuksessa on hieman sellaista sysikarjalaista menoa...

   Poista
 4. ja esim. Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa on aina iso valikoima lisäosia, ja varsin edullisesti.

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää. Meilläkin säästetään miehen kouluaikaisia Lundioita edelleen.. Tiedä koska inspis niiden palauttamiseen iskee. Ja Asuntomessujen Majan vaatehuoneiden Lundiat muistuttivat niiden monikäyttöisyydestäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja uutta ilmettä vois hakee assiksista: ovista ym jos tuntuu LIIAN nostalgisilta :)

   Poista
 6. Meillä kanssa Lundiaa työhuoneessa, hyvin on palvellut. Niitä ovia voisin itsekin mieliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovien kanssa tulis toki meilläkin rauhallisempi kokonaisuus. Toisaalta yllätyin positiivisesti siitä, että kirjat ja levyt tuntuu vaan kotoisilta ja on samalla hyvin käsillä. Ja noi lisäsäilytyslaatikot saa sitten sulkea sisäänsä kaiken ylimääräisen pikkuroinan. Tai sit ne ovet...

   Poista
 7. Mikko15/8/13

  Hyvältä näyttää! Mää tuunasin leikkimökkiin hyllyn vanhoista Lundioista. Tikkaat maalasin valkoiseksi, mutta hyllytasot jätin puun värisiksi. Hieno tuli vaikka itte sanonkin. Kuvan voi kattoo Lundian Facebook-sivulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitänee käydä stalkkaamassa sun luomus :)

   Poista
 8. Anonyymi15/8/13

  Meillä menee juuri tilaukseen vanhan Lundian tuunaukseen tarkoitettu setti ovia ja telkkaritasoa. Kallista on ja kovasti harkitsen, mutta kyllä siitä vois aika hieno tulla.
  Noin avohyllyinäkin on upea. Meillä vaan tahtoo kertyä roinaa ihan liikaa jokaiselle avotasolle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä avohyllyratkaisu meilläkin voi pidemmän päälle osoittautua mahdottomaksi :) sen verran epäjärjestykseen taipuvainen on tämä huusholli... Mut onneksi saa niitä ovia sitten jälkeenpäinkin!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!