9/05/2013

Raivostuttava syysintoilija

Olen todellinen syysintoilija. Viileän kirpsakat kelit saavat veren sopivasti kiertämään ja syysmallistot kerroksineen ja runsaine materiaaleineen inspiroivat. Odotan sateisia päiviä ja kiireettömiä hetkiä. Tiedän olevani onnekas, sillä monelle syksy on ahdistavaa aikaa, vääjäämätöntä lipumista kohti pimeää kautta. Itse taas hajoilen keväisin :) Syksyyni kuuluu syyskalareissut, omenapiirakan leipominen, tattirisotto, ulkona syöminen niin pitkään kuin vaan pystyy, lenkkeilyn aloittaminen, muhkeat neuleet ja villaviitat, ukkosen ihmettely (aina vaan yhtä mieletöntä!) ja tietenkin kynttilät ( ja palovarottimen tarkistaminen. Muistakaa tekin!).


4 kommenttia:

 1. Itse olen myös enemmän syksyn lapsi, mutta johtunee varmaan siitä, että olen syntynyt lokakuussa :) Kaunis kynttilälyhty bytheway, vieläköhän löytyisi Zazasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marjo!

   Luulisin että löytyy vielä Zazasta. Pitäisi itsekkin käydä hakemassa kun jäi mietityttämään. Ihanan kaunis yksinkertaisuudessaan... Omat synttärini on joulukuussa joten teoriassasi voisi hyvinkin olla perää. :) Talvi on musta kaunein vuodenaika.


   Mukavaa viikonloppua!!

   Poista
 2. Syksy on ihanaa aikaa! <3

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!