9/19/2013

Wish list


&traditionin sivuilta löytyi muutakin kuin edellisen postauksen mieletön valaisinkuva. Arne Jacobsenin  suunnittelema sohva, oikeastaan missä tahansa värissä olisi upea! Tuo napitus on juuri sellainen jonka halusin sängynpäätyymme... Sohvaahan ei asuntoomme tietenkään mahdu, mutta unelmissani istuskelen tuossa, maistelen kuohuvaa tai punaista viinimarjamehua noista Hayn Golden dot-laseista ja uppoudun Asta Caplanin maalauksen tunnelmaan. Matto olisi Carpet Vistan Vintage-mallistosta.

4 kommenttia:

 1. Upea sohva, sellainen joka sopii sekä ultramoderniin että perinteisempään sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... toi on kyllä upea, mut nää neliöt ja tää tilipussi... oi voi.

   :)

   Poista
 2. Voihan mikä sohva ja voihan mikä blogi! Siis ihana ihana tämä sun blogi ja koti, mitenkäs en ole aikaisemmin tänne eksynyt!?:) Nyt on kuule niin, että mun täytyy linkittää sut Talosanomien blogilistalle ja jäädä seuraamaan! :)

  Meillä sohvamietteet menossa ja tuotakin olen pyöritellyt, ei liene yllätys että The Hinta jarruttaa ihan jonkin verran.. Ikean sohva vaan vetelee jo muutaman vuoden jälkeen viimeisiään, joten tehtiin päätös, että seuraava sohva on sellainen, että me luovumme siitä ennen kuin se meistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenni! Kiva kun löysit tänne! :) Tervetuloa.

   sohvissa ja Sohvissa on tosiaan aika kovasti eroja, paitsi kankaissa myös siinä miten ja mistä ne on rakennettu. Kannattaa panostaa!

   Mukavata alkavaa viikkoa!!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!