9/08/2013

Tyrni



Tässä muutama kuva viikonlopun reissulta anoppilaan, josta ollaan perinteisesti haettu tyrnit pakkaseen. 
Tyrnejä pistelen poskeen sellaisenaan (irvistellen) tai teen niistä makoisan pirtelön aamupalaksi:

1 banaani
pieni kourallinen tyrniä
sopivasti hunajaa
purkillinen rahkaa
maitoa
leseitä

Survimella sekaisin ja herkkua on!
Tirsat-blogissa on mukavasti aihetta sivuava postaus. Eihän sitä voi kun nyökkäillä kun oma lempiruoka on suunnilleen nauravat nakit :)

I got some buckthorn from my mother-in-law. So tasty and healthy!



5 kommenttia:

  1. Tyrnejä täälläkin tänään postailtu. :) Tuo herkku kuulostaa aika hauskalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka moi! Niinpä näkyi. Ihanan syksyisiä kuvia sulla!!... tunnelmaa...

      Poista
  2. Tyrnejä olen itsekin keräilly anoppilasta ja syönyt ne jugurtin kera. Aika tymäkän makuista, mutta täynnä vitamiineja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tymäkkä on just oikea sana :) Mut ihan pikkiriikkisinä määrinä maku on ihanan eksoottinen <3

      Poista
  3. Voi että kauniita. Mistähän niitä sais luonnosta?

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!