10/10/2013

Juhlahumua
Monenlaista juhlaa on luvassa. Olen yleensä melko käytännöllinen juhlapukeutuja, varsinkin jos missiona on kuvata. Silloin jalassa on oltava useimmiten kengät, joilla voi surutta peruuttaa tarvittaessa ojanpenkkaan tai kiivetä puuhun :) Tulevissa juhlissa aion kuitenkin jättää kameran suosiolla kotiin huilimaan ja pukea uuden melko piukan mutta pitkähihaisen tanskalaisen Minimumin paljettimekon sekä simppelit korkkarit... Muut asusteet vielä on hakusessa.
4 kommenttia:

 1. Np epis! :) Mullakin on hakusessa joku pitkähihainen kiva mekko, ja tietysti juhlan kutsun mukaisesti musta.. Toi näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta mekolta! Mitähän mä löytäisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyl aika kiven alla! Lyhythihaisia tuntu olevan ihan hitosti. Filippa.K:lla oli muutama pitkähiainen, aika arkinen tosin ja sitten yhden French Connectionin pidän vielä mielessä kun toi tosiaan oli aikasta piukka ja mulle kun toi ruoka maisuu... :) Parasta olis jos jaksais ite suunnitella ja ompeluttaa. Tsemaa etsintöihin!

   Poista
 2. Toi?: http://www.finnishdesignshop.fi/vaatteet-asusteet-vaatteet-mickey-classic-mekko-musta-p-6249.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo paljon olis kyllä hienoja mekkoja, kävin Zarallakin jo tsekkailemassa valikoimaa mut aika piukkaa tekee kun täälläkin suunnassa ruoka on aika ykkösenä kiinnostuslistalla :D Toi Mickey olis ihana.

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!