10/21/2013

Suomen kaunein kattaus 2013
Melkein unohdin kaikessa kiireessä osallistua Arabia hauskaan Suomen kaunein kattaus- kilpailuun. Tämän vuoden kattaukseni rakensin meidän arkiastiastona toimivan Arabian valkoisen Kokon ympärille. Yksinkertainen Koko on siitä mainio astiasto, että siitä saa rakennettua monenlaisia kokonaisuuksia, kuten jo nimikin kertoo. Tässä katelautasina on käytetty vanhoja ruotsalaisia messinkilautasia ja laseina on klassiset Iittalan Aslak-lasit, jotka ovat tätini peruja. Kokonaisuuteen on lisätty vielä pikkuisen hohtoa ja trendikkyyttä Tom Dixonin Etchillä.
8 kommenttia:

 1. Pretty it is! Voi vitsi pitäsköhä sitä itekin, ei oo noita kattauksia meikän blogissa oikeen näkyny. Jos sitä jotain erilaista sais aikaiseksi, vaikkakaan Iittalaa ei meiltä pahemmin löydy.. Pari tummansinistä tuommoista syvää Kokoa vain. Hmm.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No EHDOTTOMASTI osallistut! Mäkin vetäsin tuon kokoon aika fiilispohjalta ja haarukat ja veitsetkin näyttääpi unohtuneen :) Kerää vaikka niille Kokoillesi kirppareilta jotain kaveriksi tai sitten lainaat joltain tms. Nyt jäänki sit oottamaan sun versiota...

   Poista
 2. Onpa kaunis ja hienostunut kattaus, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kattaus, tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Kattausten tekeminen on mukavaa. Ihan liian harvoin tulee panostettua...

   Poista
 4. Ihana kattaus tämäkin, onneksi saatoin antaa useamman äänen!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!