11/06/2013

Dekon blogivinkitSelailen täällä uutta Dekoa ja hörpin aamukahviani (toista kierrosta jo kylläkin). Dekon laatiman listan hyvistä sisustusblogeita allekirjoitan, sillä mukana on lähes kaikki lemppariblogini. Ja aivan mahtavaa olla itsekin mukana noin huikeassa seurassa. Deko kehoittaa bongailemaan blogistani vinkkejä pienen asunnon sisustamiseen. SEES by Sanni- blogin aloitinkin sopivasti kun muutimme mieheni työn perässä Helsinkiin ja taas uuteen vuokra-asuntoon, joka on peräti edellistä vielä hieman pienempi, eli n. 35 neliötä. Pieni asunto, jota ei ole mahdollista suunnitella omaan tarpeisiin alusta lähtien, vaatii todellakin ideointia, jotta lopputulos ei ole kaaosmainen. Itse olemme panostaneet säilytystilaan, sopivan kokoisiin kalusteisiin, harmooniseen väri- ja materiaalimaailmaan ja olennaisiin toimintoihin, eli rentoutumiseen, nukkumiseen ja ruokailu- ja työtilaan. Koska sohvaa ei mahdu kunnolla, ajatuksesta on luovuttu suosiolla. Samoin tv:tä ei ole vaan suuri tietokone toimittaa sen virkaa tarvittaessa.


Tyhjän tilan tuntu pienessä asunnossa on luksusta :)


6 kommenttia:

 1. Hauskaa, kaikki melkein omallakin listallani. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/11/13

  Blogisi on todellakin iso inspiraationlähde pienessä kodissa asuvalle, pidän tavastasi keskittyä (teille) olennaisiin toimintoihin, esineiden mittasuhteisiiin.ja pitkäaikaisiin laadukkaisiin valintoihin, jotka voi ottaa mukaan hyvinkin erilaisiin ja erikokoisiin koteihin.

  Terkuin turkulainen lukijasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla!! Ja mukava saada terveisiä Turusta, sinne on kyllä ihan kamala ikävä… On se vaan niin kaunis ja viihtyisä kaupunki! OI TURKU!!

   Poista
 3. Congrats! and well deserve!!
  x

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!