11/07/2013

MUUTOT ja muutot
Löysin nämäkin kuvat koneeni ehtymättömistä albumeista. Eli vanhassa kodissa ollaan. Nuo Muuton Dotsin ostimme aikoinaan Artekista ja olivat hetken edellisen kotimme seinällä. Hetken sen johdosta, että seinämme olivat hyvinkin yhteistyökyvytöntä laatua (kuten joku saattaakin muistella) ja jo muutaman päivän jälkeen luovutimme, kun Dotsit olivat koko ajan lattialla ja seinässä uhkaavasti suurentuva aukko :) Kuvasta innostuneena kaivoin kuitenkin Dotsit muuttokuormasta ja mallailin niitä eteisen seinään, jossa onkin edellisen asukkaan jäljitä muutama lupaavanoloinen propullinen reikä, joita voisi hyvinkin hyödyntää. Katsotaan mitä saadaan aikaan, josko tulisi ihan eteiskuviakin tänne!


Toisessa kuvassa on Muuton Flow-karahvi, joka myös oli edellisessä kodissa lemppari, mutta missä se nyt on? No siskon ryökäleelläni! Tiedän sen jääneen sinne joistain pippaloista ja en koskaan muista kaapata sitä takaisin :) Eikä sisko kyllä ole muistuttanutkaan… Lisää Muutoa meiltä löytyy maalta, sillä siellä on Artekista ehkä joskus vuonna 2007 ostamani Muuton OTO100-hyllykkö. Asuin silloin yksin reilusti isommassa asunnossa ja tilaa riitti. Sitten kotiini muutti eräs punapartainen luokkakaverini, sittemmin elämäni mies levareineen ja lautoineen ja muutimme myöhemmin yhdessä pienempää ihanaan asuntoon. Otolle ei ollutkaan enää tilaa, ei edellisessä kodissa, kuten ei täälläkään, muuta senkin aika koittaa vielä.

EDIT
Ai niin, ja UP-valaisinhan meillä myös on. Jopas on Muutoa! En ole ajatellutkaan että noin paljon.. Niiden pyöreä muotokieli taitaapi tehokkaasti vedota naisen silmääni :) Hankinnat nimittäin kaikki ovat minun..


koukut / hooks - Muuto
karahvi / jug - Muuto
valaisin / light - Muuto

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit, jee!