11/28/2013

Joulumarket- arvonnan voittaja*

1.12 KLO 11-18
LOGOMO


photo: Everyday design

Lahjakortin arvonta on suoritettu ja Random.orgin onnetar arpoi numeron 30. Kolmaskymmenes kommentoija oli nimimerkillä Anonyymi: " Voi kun mahtavaa, ilolla menisin lahjakortin (ja omatkin siinä samassaa tod.näk.) tuhlaamaan! Terkuin turkulainen lukijasi…"  Kiitos vielä kaikille osallistujille ja ihania joulumarkkinoita!


ps. taidan olla ihastunut noihin Everyday-designin tuotteisiin, joita siis myös on markkinoilla myynnissä. Kuvassa oleva "tekolumipallo"/stressilelu olisi toisinaan hyvinkin tarpeen...

4 kommenttia:

 1. Anonyymi28/11/13

  No on kyllä mahtavaa!!!

  Menen ilolla tuhlaamaan lahjakortin sunnuntaina.

  Kiitoksin ja terkuin
  turkulainen lukijasi
  paula ihalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee!! Mukavia markkinoita. On varmaan ihan mahtava tapahtuma. Itseltäni jää valitettavasti kuitenkin väliin kun satuin saamaan lippuja Sigur Rosin keikalle täksi iltaa!!

   Poista
 2. Anonyymi28/11/13

  Tuo narskuva, ihana lumipallo on ihan mahtava stressilelu. Valitettavasti omani, n. 6 vuotta vanha moinen on mennyt aivan keltaiseksi, hapertuneeksi ja se on nakattava roskiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joustava materiaali varmasti antaa jossain kohta periksi ja vähintäänkin valkoinen väri… Tuollainen olisi mahtava vieminen jonnekkin ulkomaille!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!