11/19/2013

Lume *

BEdesignin Lume-rekki on kyllä tullut jäädäkseen. Olen pitkään kaipaillut mekkorekkiä, johon ripustaa kauneimmat mekot tai valkkaamani asukokonaisuudet. Näissä kuvissa rekillä on yö/hellemekkoni, velourinen kotihuppari sekä Gloria Blog Awardsiin hankkimani Minimumin paljettimekko ja huikean eli liian korkeat Mentorin kengät ( joilla ehkä pääsee sinne puuhun kuten muistaakseni uhosin, mutta ei seiso tuntitolkulla coctail-tilaisuudessa). Olen aiemmin katsellut sillä silmällä Hayn rekkiä, mutta tämä vetäisi pidemmän korren tukevuudellaan. Olen nimittäin eräissä tupareissa onnistunut kaatamaan Hayn Loopin takavasemmalle, enkä mielellään uusisi näyttävää temppuani.

Henkarit ja laukkukoukku ovat tuotekehityksessä ja BEdesignin uusi tuleva lisäosa Lume-rekkiin. Henkareissa pidän siitä, etteivät ne kilise ja kolise ja heilu vaan pysyvät jäsäkästi paikoillaan.  Rekkiin sopivat toki perushenkaritkin. Myös laukkukoukku on hauska ja hyvinkin tarpeellinen lisä, jota en aiemmin ole edes tajunnut tarvitsevani. Bette ja Cilla tiesivät paremmin.


11 kommenttia:

 1. Nerokas muotoilu. Kerrassaan kaunis esine (ja kauniissa paikassa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä rekissä on kyllä kaikki kohillaan. Kaunis JA toimiva.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Siitä kuules pukille vaan lahjalistaa kirjoittamaan :) Mulla alkaa ainakin olla jo piiiitkä lista!

   Poista
 3. Tuossa on kauhean kivaa että yksi kulma on jätetty avoimeksi. Vaatteet on helppo ripustaa ja ne ovat myös kauniisti esillä kun ei ole kulma edessä rumentamassa näkymää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja tuota avointa puolta voi vaihtaa eli pystytangot voi asentaa myös toisin päin. Tämä on tosiaan aika täydellinen kuvausrekki!

   Poista
 4. Anonyymi19/11/13

  Tuo on hieno, oivaltava muotoilu ja näyttää toimivalta! Kurkkasin hintaakin, ei mahdoton, mikä sekin on aina kiva juttu, kun haluaa omien mahdollisuuksiensa mukaan kannattaa kotikaupunkinsa (ja yleensä suomalaista) suunnittelua ja valmistusta.

  Ja ekan kuvan tunnelma on niin kauniin herkkä, tykkään.

  terkuin turkulainen lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että Turussa on lukijoita :) Terveisiä vaan täältä pääkaupungista! Mulla on ihan kamala ikävä Turkuun. Se on oikeasti hieno kaupunki: täynnä historiaa ja sopivan kompakti ja ennenkaikkea puhdas! Turussa on luovien alojen saralla aika kova muuttosuunta tännepäin, johtuen monesta syystä, mut tuntuu että asia on hissukseen muuttumaan päin... Hyvä niin. Ehkä sitä itekkin paluumuuttaa jossain sopivassa kohtaa...

   Poista
 5. Ihana blogi ja soma koti :--) jään ehdottomasti seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Paju, moi ja tervetuloa! Sun blogisi löysin Peetan kautta ja olen käynyt kurkkimassa ihan säännöllisesti :)

   Poista
 6. Kiitos vinkistä, päätyy ehdottomasti toivelustalle!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!