11/10/2013

Petit & Grand Trianon & iskät

photo: Artecnica

Valaisinrakkautta! Olin kuvaamassa ystäväni Kaisan suunnittelemaa kaunista kohdetta johon hän oli valinnut upeat valaisimet. Makuuhuoneen valaisimeksi Kaisa oli valinnut Artecnican Petit Trianon- valaisimen. Valaisimen, jota olen ihaillut aina kuvissa, olettaen että maksaa omaisuuden. Nyt livenä valaisin oli yhtä kaunis kuin olin kuvitellutkin ja sen rakenne nerokas! Hintakaan ei ollut päätä huimaava, muutaman sata euroa pienemmälle koolle. Valaisin on valmistettu tyvekistä, joka näyttää ja tuntuukin paperilta, mutta on tosiasiassa ilmeisesti jonkinlainen muovi. Samaa materiaalia ovat esimerkiksi suositut Tord Boontjen Midsummer Lightit, jotka löytyvät myös Artecnican valikoimasta.

Täällä isänpäivää on vietetty saaristossa. Aamulla klo 5.30 heräsin siihen, kun yövaloni (pelkään pimeää :) sammui ja ulkona jylisi todella kova myrsky. Kipaisin vierastuvasta vanhempieni keittiöön, jossa he olivat keittäneet puuhellalla aamukahvit ja odottelivatkin jo milloin tulen. Taitavat tuntea tyttärensä aika hyvin... Täällä ollaan onneksi jo totuttu sähkökatkoksiin ja edellisjouluna saatiin olla peräti useamman päivän ilman sähköjä. Katkoksiin on varauduttu puu-uuneilla ja -hellalla, taskulampuilla, varageneraattorilla ja valmiudella kiikuttaa pakastimessa oleva marjasaalis pidemmänkin matkan pähän. (Viimeksi vietiin koko arkkupakastin).

Ja niin, parasta isänpäivää kaikki ihanat isät <3
1 kommentti:

  1. Mä oon myös ihan lovena tähän Trianoniin!! Yritin keväällä tarjota yhdelle asiakkaalle, mutta sinne meni sitten lopulta eräs toinen näyttävä valaisin, joka on kyllä myös sairaan hieno. :) Ottaisin omaan kotiin, jos vaan olis paikka. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!