11/27/2013

Pöydän paikka ja Fan *
BEdesignin Fan-jakkara vilahtikin jo aiemmassa postauksessa. Tässä hieman laajempaa kulmaa kauniista kalusteesta. Fan sopii tuon maton kanssa loistavasti, vai mitä? Ihania molemmat. Harmaa on kyllä toimiva keskisävy pehmentämään mustaa ja valkoista, joita edellisessä kodissamme tuli kyllä palvottua ihan liikaa. Toki ruskea lattia laittoi jo pakkaa melkolailla uusiksi.

Meillä on miehen kanssa muutosta asti ollut vääntöä ruokapöydän paikasta. Mies haluaisin sen ikkunan äärelle ja minä keskelle keittiötä. Koska itse opiskelen osan viikosta kotona  (kyllä, hyppäsin puoleksi vuodeksi takaisin koulun penkille täydentämään taitojani palvelumuotoilun saralla), otin oikeudekseni pistää järjestyksen uusiksi. Mies tuo kun käy kotona lähinnä nukkumassa pitkien työpäivien välissä. Siinäpä saa taas adrenaliinia kun tulee illalla kotiin ;)


jakkara / chair - BEdesign*
matto / carpet - Carpet Vista *
pöytä / table - self made
kori / basket - Piet Hein Eek / Stockmann

*BEdesignin tuotteet kuvauslainassa

6 kommenttia:

 1. Onpas erikoinen! Hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Fan pääsee kyllä kauniisti esille noin väljemmillä vesillä - kuten kädenvääntöä aiheuttanut pöytäkin. Tuosta Fan-jakkarasta tulee minulle mieleen niiskuneidin näkinkenkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki Muumeihin liittyvä ei voi olla kuin hyvää. Tein miehelle makkarakeittoa niin ei edes huomannut että pöytä oli siirtynyt!! :) heh.

   Poista
 3. Kaunis jakkara! Tuollainen toimisi loistavasti eteistilassakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tuo menee loistavasti nurkkaan ja niin voi hyvin hyödyntää pienen tilan tehokkaasti.

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!