12/13/2013

Christmas gift for herTässä lupaamiani joululahjaideoita naiselle. Miesten lahjoihin keräsin vinkkejä tänne. Tuolla ylimpänä keikkuu Thomas Sabon pikkiriikkinen riipus, joita voi kerätä erilaisia vaikka ranteeseen. Merkkiä myy ainakin Helsingin Stockmann. Itseäni kiehtoo muisto/onnenkorut, joilla on jokin tärkeä merkitys. Tuo koruhan voisi liittyä samalla toiseen pakettiin, josta ilmestyisi liput yhteiselle Pariisin matkalle… Korun voisi pakata kauniiseen rasiaan, joka olisi osa lahjaa.

Hieman samaa ideaa voisi käyttää tuon superihanan Florence Broadhurstin hevostyynyn kanssa. Pehmoinen paketti voisi sisältää ekstrana lahjakortin ratsutallille. Olen aina leikilläni kinunnut ponia oikeastaan joka käänteessä ja sainkin viime syntymäpäivälahjaksi mieheltäni ratsastustunnin. Pitkästä aikaa hevosen selkään kipuaminen oli jotenkin hyvin terapeuttinen kokemus; oli hienoa huomata että vielä löysin yhteisen sävelen suuren eläimen kanssa ja nautin siitä että sekä hevonen että minä kuuntelimme lempeästi toisiamme. Ratsuni oli erityisen anteeksiantavainen :)

Tuoksu on aina ihana lahja ja ainakaan minulla ei voi olla liikaa kauniita tuoksuvia pulloja kaapissani. Arjen pientä luksusta ja sitä tuoksuterapiaa… Lämpöiset lampaanvillavuoriset vaelluskengät kannustaisivat liikkumaan paukkupakkasillakin, joita varmasti on tänä talvena edessä vielä kuulkaas ystäväiseni viikko tolkulla.riipus / charm - Thomas Sabo
tuoksu / fragrance - Chanel
kengät / boots - UGG / Zalando
tyyny / pillow - sisustusliike Teatteri

2 kommenttia:

  1. Mullekin kelpaisi lahjaksi Pariisin matkaliput. Tai melkein mitkä tahansa matkaliput. Krooninen matkakuume täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tännekki kiitos :) Houkuttaa etelä mutta Eurooppakin olis jees. Johonkin vaan uusiin maisemiin pian!!

      Poista

Kiva kun kommentoit, jee!