12/01/2013

Joulukuun 1.

Sieltä se joulukuu saapui ja samalla joulun odotus. Pihakuusi sai pienet tähtivalot oksilleen ja meille kotiinkin ripustettiin muutama ujo joulukoriste ikkunalle. Meidän kotiin joulu tuleekin ripotellen. Mitään suurempaa muutosta ei ehkä ole havaittavissa, mutta pienet yksityiskohdat ja ennenkaikkea tuoksut muuttuvat. Kahviin lisätään ripaus kanelia, mausteiset tee- ja glögikupit höyryävät ja ensimmäiset joulukinkkuleikkeleet ovat jo sunnuntain aamupalapöydässä.

Lasinen pallokoriste on ostettu Stockmannilta. Poistin sen sisältä höyhenen yläosan aukon kautta pinseteillä. Mielestäni pallo on kauniimpi ihan sellaisenaan. Vastapäinen naapurikin näyttää nostaneen joulua esille. Kaunis valkoinen tähtivalaisin on huomattavasti mukavempi ratkaisu kuin vilkkuvat, väriävaihtavat migreenivalot joita jotku valitettavasti joutuvat naapureiltaan kestämään :)4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat! Toi posliininen tähti näyttää hyvältä mustassa nauhassa.

  Meilläkin heräillään pikkuhiljaa jouluun, ekaan jouluun tässä kodissa. Kynttilät lisääntyvät (jos se ylipäätään on enää mahdollista) ja ripottelen vähän jouluisia koristeita ympäriinsä vähitellen.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat, varsinkin tuo vipa!

  VastaaPoista
 3. Voih, kaunista. Tuo pallo on todellakin kauniimpi ilman sulkaa. Hyvä, että sen sai pois. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja tunnelmia. Meillä ei koristeiden kanssa ujostella meni taas ehkä pikkuisen överiksi. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!