12/18/2013

Kärry keittiössä
Sängyn vierellä palvellut kärry rullasi vaihteeksi keittiöön. Kasasin siihen muutaman kovassa käytössä olevan purnukan: koriarkussa on teepusseja ja puisessa arkussa tuikkukynttilöitä. Isältä saadussa puisessa matka-arkussa on työkalut kuten meisselit ja pora. Alumiinisen kerroksellisen keksipurnukan löysin venäläiseltä lähikirppariltamme. Maksoi maltaita, 20€, mutta jospa se täyttyisi vaivihkaa kotitekoisilla kekseillä ja pipareilla niin ei harmittaisi tuo hinta enää lainaakaan.


Eikö muuten tuo alumiinin väri näytäkkin kauniilta? Alumiini on mielenkiintoinen materiaali. Olen joskus koulutyönä muokannut alumiinista lehtitelinettä ja rakastuin materiaalin himmeänhohtoiseen pintaan… Muuton UP Light-valaisin on myös muuttanut keittiöön, jossa kaivataan hieman lisävaloa kun kattovalaisin on... öhöm… vieläkin asentamatta.


6 kommenttia:

 1. Mieletön toi kärry <3

  VastaaPoista
 2. Maksaisin kirkuen kakskymppiä tuosta kerrospurkkijutusta. Kotonani oli aina tuollaisessa samanlaisessa, mutta turkoosissa setissä piparit ja kaneliässät. Harmi, että äitini muutama vuosi sitten oli ne heittänyt ROSKIIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se takuulla hintansa väärtti! Pihtailen vaan aina kirbellä ja kaikki pitäis saada suunnilleen markalla :)

   Poista
 3. Mutta mikä on tuo kaunis vaneriastia, jossa on julisteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Se on jonkinlainen vanerinen vanha sanko. Senkin on isä mulle ostanut <3 hyvä isä :) !!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!