12/20/2013

Kopi Luwak
Mitä ostaa lahjaksi gastroentrelogian erikoislääkärille jolla on jo oikeasti ihan kaikkea? Kahvia harrastava erikoisalan ystävämme saa tänä vuonna Caffin paahtimon erilaisia kahvipapuja ja yhdessä pussissa on kuuluisaa Kopi Luwakia. Kahvin erikoisuutena on se, että se on käynyt osan kypsymisprosessistaan sivettikissan masussa. Kissa siis syö pavut, kakkii ne ja ta-taaaa: suolistoalan ystävämme saa maailman kuuluisinta kahvia :) Toki meidän budjetilla vaan muutaman kupposen, mutta kuitenkin. Olen aivan riemuissani tästä ideastamme!

6 kommenttia:

 1. Kahvi on aina hyvä lahja! Mutta epäilyttää semisti tuo kissa-juttu... Pakotetaankohan ne syömään niitä papuja :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähintäänkin epäilyttävää! Nooo, mä en oikeen tykkää kissoista, joten… ;)

   Poista
  2. "… Villiintynyt feliini väijyy Sumatralaisilla kahviplantaaseilla öisin ja valitsee syötäväkseen vain hienoimmat ja kypsimmät marjat. Kivet (jotka viimenään muodostuvat kahvipavuiksi) kerätään sitten kissan numero kakkosen seasta paikallisten kyläläisten toimesta. Kopi Luwak tunnetaan aistikkaan suklaisesta mausta ja se on totaalisen turvallista, äärimmäisen steriloitua ja supertotaalisen herkullista…. " :)

   Poista
 2. Haa, ihan loistava idea! Mutta hmm, itse en ehkä kahvitteluhetkellä haluasi kuulla tuosta kahvipavun reitistä sen enempää :D

  VastaaPoista
 3. Pidän Kopi Luwak hyvin paljon. Voitko kertoa minulle, mistä voin ostaa Kopi Luwak in halpaa? En halua kuluttaa niin paljon rahaa, että kahvi. Mutta minun täytyy maistaa sitä kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostettiin sitä Helsingistä Caffista joka sijaitsee Lasipalatsissa.

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!