1/02/2014

Levarit


Lähes pari viikkoa reissussa saa kotiinpaluun tuntumaan syntisen ihanalta!! :) Napattiin matkalta varastosta mukaan vanha senkkimme ja Lundian vanha hyllykkö lähti samoin tein eilen illalla Espooseen ystävälle käyttöön. Hyvälle kalusteelle löytyy aina ottaja! Meillä on ollut Helsinkiin muutosta asti projektina järjestää kunnon kaappi levysoittimille, mutta ajan ja budjetin puuttuessa homma on hieman jäänyt. Nyt päätettiin sitten palata vanhaan ratkaisuun ja laittaa osa vinyyleistä varastoon odottamaan. Massiivipuinen senkki on äitini lahja minulle ja kulkenut mukanani ensimmäisestä vuokra-asunnostani asti viidentoista vuoden takaa ja on edelleenkin mieleinen, hieman rähjääntynyt tosin. Harmittaa kun päälle ei levareiden ja mikserin jälkeen jää tilaa sommitelmille, mutta yhdessä asuminenhan on juuri näitä tällaisia kompromisseja. Itse en levyharrastukseen ole vielä hurahtanut, mutta mielelläni toki pyöräytän levyn soimaan kun kotona puuhastelen. Mies sensijaan on kyllä todellinen harrastaja. Japaninreissulla jouduin jättämään suurella vaivalla väsätyt keramiikkalaatat ja kipsimuotit jälkeeni kun laukkuihin ilmestyi 8 kg uusia levyjä.


6 kommenttia:

 1. Senkki levareineen on todella herkullinen yhdistelmä. Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/1/14

  Vaikka en ole hifilaitteiden (toivottavasti ei miestä loukkaava yleistermi) ystävä noin ulkonäöllisesti ja tilaa vievästi, niin joudun toteamaan, että onpas nätit levarit teillä! Jos on oltava laitteita esillä, niin saavat olla mielellään sitten kivannäköisiä, noissa on luonnetta. Kaappikin on kaunis. :)

  terkuin turkulainen lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aina karvat pystyssä noiden hifilaitteiden kanssa ja näissäkin oli alkuun nielemistä. Mut kun olen hieman tottunut, olenkin ihastunut just siihen että näissä on pikkasen enemmän asennetta. Kaappi on kyllä ihana aina vaan, aika naisellinen. Mukavasti vastapainoa!

   Poista
 3. Hieno kaappi! :) Olis kiva nähdä vähän kauempaa että miten se asettuu tilaan. Tai sitten mun pitäis jo vihdoin päästä kylään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sun on kyl tultava! :) Laajiksia oon kyl niin huono ottamaan näistä saunan kokosista kämpistä...

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!