1/06/2014

The doors

Pidän ihan suunnattomasti asuntomme ovista. Harvemmin tulee vain kuvattua tätä kulmaa, sillä valoa tuntuu varsinkin nyt olevan niin vähän kyseisessä kohdassa. Kuvat ovat mössöisiä ja raikkaus puuttuu kokonaan. Hurahtaisipa nyt nopeasti kevääseen niin saataisiin parempia kuviakin, kiitos.


I really love these doors in our apartment! Unfortunately there is not enough light to take proper photos of this corner. Hopefully spring will come soon and I take better & fresh pictures for you guys.
Tähän kävis kyllä niin hyvin se joku matto!

This spot definitely needs a rug.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi6/1/14

  Törmäsin juuri blogiisi, ja selailin sitä sitten vähän enemmänkin. Uskomattoman upeita maisemakuvia. Niissä on samaa zeniä kuin Japanissa kirsikankukkien aikaan. Oletko kuvaillut Japanissa ollessasi kirsikankukkia, ja onko muuten Japanin kuviasi nähtävillä jossain verkossa? Olisi kiva nähdä, jos on, ovat varmaan upeita.
  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos Tuuli! Mulla jäi sakura-aika Japanissa kokematta, mutta muuten tuli kuvattua reilusti, yli 10 000 kuvaa, sillä opiskelin siellä myös valokuvausta ja vilistin ympäri Kiotoa ja Tokiota kamera aina kaulassa. Voisin lisäillä Japani-kuviani tuonne my Japan-osioon tosiaan lisää.

   Poista
 2. Onpa kyllä ihanat ovet!! Nykyään tuntuu että juuri oviin ja muihin asunnon "kiintokalusteisiin" kiinnitetään kauhean vähän huomiota.. tarkoitan siis uudisrakentamista etenkin. Mutta kun kunnon ovilla, ikkunoilla yms. saa ihanan luonteen aikaseksi tiloihin. Ai että ennen osattiin ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!