2/21/2014

5 KYSYMYSTÄ

Viikonloppuna on luvassa taulun ripustamista, mutta siitä lisää myöhemmin, nimittäin Pihkala-blogin suloinen Maija lähetti minulle haasteen, johon mielelläni vastasin:Mikä on lempivärisi sisustuksessa?

Lempivärini omassa sisustuksessa on vaihteleva. Pohjana on ja tulee aina varmasti olemaan raikas valkoinen, jo pelkästään käytännön syistä. Puolet vuodesta Suomessa on niin pimeää, että kaikki keinot on otettava käyttöön. Valkoinen heijastaa tehokkaasti valoa ja jo siksi se on käytännöllinen. Olen asunut viimeiset 15-vuotta pienissä asunnoissa, joissa koko koti on yhtä tilaa. Värimaailman on oltava selkeä ja harkittu. Valkoinen on sopinut hyvin kaikkiin kahteenkymmeneen osoitteeseen, joissa olen asunut… Keskiharmaa on myös ikuisuussuosikki, ripaus mustaa ja puun kaikki sävyt tietenkin. Itse olen tuossa puunvärissä vedellyt keskitummalla jo jonkin aikaa.

Mutta niistä väreistä :) Ikuiset "tehosteväri" -lempparini ovat vihreä, keltainen, neonpinkki ja tumman violetti. Innostun varmaankin kaikista väreistä jossain tilanteessa. Usein on vaikea valita yhtä jonka kanssa elää ja päädynkin Missoni-tyyppisiin hallittuihin värisekamelskoihin tai palaan takaisin musta-valko-harmaa-puu-linjalle.


Mikä on design-kaluste / -esine, jota et koskaan osta?

Meille ei koskaan, ikinä, eikä kuuna päivänä tule Kartellin valmistamaa, Ron Aradin suunnittelemaa FPE-tuolia. Myöskään Fly-valaisin ei ole koskaan kolahtanut kuten ei moni muukaan Kartellin valaisin. Toki Kartellilla on myös tosi ihania juttuja. Muuton Raw-sarja on myös inhokkini, yök yök :) Mutta mutta, asiat ovat muuttuvaisia. Muistan kun aikoinaan väheksyin Kukkiksen eli Kukkapuron samaisia tuoleja, joita meillä nyt on varastossa 8 kpl odottamassa suurempaa kotia tai toimistoa. Niissä on niin hyvä istua että parempaa on vaikea löytää. Ne on vaan ihan mielettömän ajattomia.Mitkä ovat hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?

Meillähän ei ole tv:tä, mutta ohjelmia katselemme toisinaan esim. Netflixistä. Lempparihahmoni osaan sanoa kuitenkin välittömästi: Silta-sarjan Saga ja Hercule Poirot, jonka olen vuosien saatossa ristinnyt tuttavallisemmin Pörriksi. Nuo on aivan ylivoimaisia. I love!Mitkä ovat suosikkisi leivonnassa?

Itsehän en juuri kokkaa tai leivo. Meidän talouden kokkaaja on mies, joka pyöräyttää maailman herkullisimman kanelileivän. Pulla on aina parasta.Mitkä ovat 5 blogisuosikkiasi? ( ja jatka haaste heille )

Blogisuosikkejani on enemmän kuin 5, enkä halua niitä laittaa eri arvojärjestykseen. Ne löytyvät mukavasti tuolta sivupalkista ->.
Tämän haasteen haluan antaa eteenpäin seuraaville blogeille:Nettanatalias (tervetuloa takaisin lahjakas nainen!)
Juulikaroliinak (kram!)
Plateful of love (terveisiä naapurista :)


2 kommenttia:

  1. Voi Sanni, mä heitin sua vahingossa just tällä haasteella :) Mut eihän se mitään, oot jo tehnyt tän valmiiksi!

    Ihanalta taas näyttää teillä, tuo makkarin juliste ja lamppu ja string ja kaikki!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!