2/06/2014

BotanicalPoteeko joku muukin vihreänkaipuuta? Itselläni kaipuu iskee joka ikinen kevät, takuulla. Varsinkin nyt kun asun keskellä kivitaloviidakkoa, tuntuu sydän välillä pakahtuvan tästä tunteesta… Tapanani on käydä talvisin ja keväisin kasvitieteellisissä puutarhoissa, Helsingissä ja Turussa, lataamassa hieman sitä vihreää. Turun Ruissalon kasvitieteellisestä saa myös aivan järjettömän hyviä munkkeja :) Nämä kuvat ovat Helsingin kasvitieteellisestä, jossa voisin istua tuntitolkulla hengittämässä kosteaa ilmaa lummealtaan äärellä. Kuvaamisen kanssa saa olla pitkäjänteinen kun kylmästä ulkoilmasta sisään siirtyessä linssi pukkaa vetämään huuruun. Mutta ilman kiirettähän tuonne kannattaa joka tapauksessa mennä tutkiskelemaan.


6 kommenttia:

 1. kauniit kuvat! toi on mun yksi lempipaikoistani ikinä! sinne yksin haaveilemaan :) oon yleensä liikkeellä töiden myötä ison lapsiryhmän kanssa ja siinä toisinaan jää tunnelma sivuseikaksi :D

  VastaaPoista
 2. Vehreydenkaipuu on valtaisa. Onpa kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Määrään siis hoidoksi muutaman tunnin kasvitieteellistä :)

   Poista
 3. Kyllä potee! Meillä on hurjan vähän viherkasveja, kun ilman ikkunalautoja niille on vähän hankala löytää paikkaa. Mutta tekisi mieli mennä ostamaan muutama vihreä nyt kotiin ihan ensiavuksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on samat mielessä. Onnistuin murhaamaan meijän lemmiklusia Kertun ja nyt ollaan täysi ilman kasveja...

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!