2/13/2014

KENTIAPALMUN KATVEESSA


Käytiin illalla hakemassa uusi viherkasvi, kentiapalmu. Tämä on mielestäni kaunein palmuviherkasvi ja toivon kovasti että se viihtyy meillä pitkään. Löysin palmun hyvään hintaan metroaseman kukkakaupasta. Stockalla se olisi ollut yli puolet kalliimpi, lähes 70€. Palmu istuu täydellisesti kotiimme ja varsinkin Thonet-tuolien seuraan. Siitä tulee sellainen ihana kaupunkikahvilafiilis. Virittelinkin lukukoneeni tuohon mukavaan nurkkaukseen, sillä tänään on etätyöpäivä ja edessä hurja luku-urakka. Mutta palmun katveessa se voisi olla hitusen leppoisampaa. Saisikohan tuohon jotenkin vielä riippumaton? :)

Ruukkukin pitäisi hankkia… ehkäpä Ikeasta.


4 kommenttia:

 1. Sopii kyllä ihan mahdottoman hienosti tuolien kanssa yhteen! Täytyy laittaa nimi mieleen kun meilläkin on viherkasvihankintoja mielessä. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista, Sanni! <3 Mäkin oon alkanut himoilemaan palmua (en jukkapalmua hehe) kun niistä tulee ihana 20-luvun fiilis. Kristallikruunuun yhdistettynä vielä, uuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Peetuska!! :) Palmut kehiin vaan. Kannattaa tosiaan tehdä hintakilpailutusta kun monessa paikassa noista revitään ihan hervottomia summia...

   Poista
 3. Wow! Tää kuva sai mut innostuu pyöreästä ruokapöydästä!! :D nyt on siis pakko kysyä että minkä kokoinen tuo on? Näyttäisi tarpeeksi pieneltä myös meidän keittiöön :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!