2/26/2014

PIENET TAULUT


Pienten taulujen kollaasi siirtyi siis ison taulun edestä levareiden päälle. Tuosta on hyvä jatkaa! Tämä on pimeä nurkkaus ja ajattelin, että kollaasiin voisi istua ja olla tarpeen myös peili heijastamaan valoa vastapäisestä ikkunasta.6 kommenttia:

 1. Paula26/2/14

  Hei,

  vierailen blogissasi ensimmäistä kertaa ja en siis ole kerennyt selata postauksiasi taaksepäin. Huomasin kuitenkin, että sinulla on zettel z -valaisin, jonka hankintaa olen suunnitellut. En ole nähnyt valaisinta livenä, joten pohdin, kumpi koko (5 vai 6) olisi meille parempi. Valaisin tulee isohkon ruokapöydän ylle...

  Minkä kokoinen sinun valaisimesi on?

  Kiitos avusta!

  VastaaPoista
 2. Moi! Tämä on kokoa 6. Tila jossa se on, on korkea, mutta pieni. Valaisimen kokoa pystyy hyvin säätämään pienemmäksi, siksi otimme tämän suuremman. Usein tilanne on se, että kattovalaisin on liian pieni tilaan. Koska asumme nyt vuokralla, oletamme että koti joskus saattaa ehkä olla suurempi :) Millaiseen tilaan ajattelit valaisinta? Minkä kokoiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin… ja TERVETULOA!!

   Poista
  2. Paula27/2/14

   Kiitos vastauksestasi! Meillä on suht iso ruokailuhuone, jossa normaalikorkuinen katto. Pöytämme on 220 cm pitkä ja 110 cm leveä, eli ympärille mahtuu kevyesti 10 ruokailijaa. Ehkä siis se isompi olisi meille hyvä valinta, varsinkin jos kokoa pystyy säätelemään. Jäin vain miettimään kun näin jossakin kodissa sen isomman ruokapöydän yllä ja mielestäni valaisin oli siihen aivan liian iso. Pidän periaatteessa kyllä mittasuhteilla leikkimisestä ja joskus esim. ylisuuri valaisin voi olla oikeinkin hyvännäköinen, mutta rajansa kaikella. :-)

   Kiitos oikein kiinnostavasta blogista!

   Poista
 3. Kivalta näyttää kokonaisuus, tykkään myös tuosta pienestä kallosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuon kallon olen saanut äidiltäni. Niitä on itseasiassa 2 samanlaista, toinen minulla toinen äidillä :)

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!