2/23/2014

THE LITTLE BLACK JACKETNaapurit saivat tänään kolisevan herätyksen kun paukutin taulun seinälle. Päädyin hetken mallailun jälkeen sijoittamaan ison taulun sängyn yläpuolelle. Pikkutaulukollaasi siirtyy taas levareiden päälle. Tämä juliste on siis Lontoosta, The Little black jacket-näyttelyn avajaisista. Meillä on 3 erilaista ja jokaista 2 kappaletta. Julisteiden koko on A1. Kehykset taas ovat 70 x 100 cm ja Clas Ohlsonin kevyet alumiiniset julistekehykset. Paspa vielä puuttuu. Kunnon paspa kyllä tekee hyvin paljon taulussa! Lasin tilalla on ohut muovi, joka on kevyempi ja turvallisempi. Haittapuolena on se, että muovi vääntää heijastukset kiemuralle. Rakastan heijastusten katselua ja kuvaamista ja tämä ei ole kyllä ihan mieleen. Mutta hinta ja paino menivät nyt edelle.


String-hyllykin näkyy hyvin kuvissa. Ollaan tykätty ihan valtavasti. Rakentelen hyllylle omia pikku asetelmiani inspiraatioksi. Koreissa on tärkeät pikku tavarat käden ulottuvilla. Työpöytä toimii samalla minun yöpöytänäni. Miehelle tuli perjantaina postissa uusi yöpöytä. Siitä tulee isompaa juttua sitten joskus myöhemmin.

11 kommenttia:

 1. Anonyymi23/2/14

  Olen alkanut havittelemaan tuota ihanaa lamppua. Voitko kuvailla, millainen valo siinä on?

  - Tuuli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tuuli! Valaisin on oikeasti tosi ihana. Siinä on melko voimakas valo, mutta se ei koskaan häikäise. Siinähän on sisällä mattalasikupu, joka estää tämän. Siinä on 2 eri lamppua. Toinen ole juuri tämä yleisvalo lasin sisällä valaisimen keskellä ja toinen on suuri halogeeni, joka suuntaa alaspäin ilman häikäisysuojaa. Meille ei ole ollut sitä lainkaan käytössä, joten siitä valosta en osaa kertoa vielä… Meillä on tällä hetkellä ehkä 1/3 vaijereista ja lapuista kiinni. Lisää laitetaan sitten joskus kun/jos on suurempi tila. Valaisin ON suuri, näyttävä, kaunis, feminiininen ja maskuliinenen samaan aikaan. Tunnelmavaloksi siitä on ehkä jos asentaa himmentimen ja siihen sopivat lamput.

   Terveisin
   Sanni

   Poista
 2. Oih, niin kaunista! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi23/2/14

  Heippa! Mistä yleensä ostat paspat isoihin kehyksiin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin että menee teettämiseksi ja maksaa manteleita… :) blaa.

   Poista
 4. Teidän makuuhuoneenne on aivan ihanan seesteinen. Tuo taulu tuo silti mahtavan roson joukkoon, ja viimeistelee kokonaisuuden. Hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos! Mies just huomautti, miten näyttää taas vanhan Turun-asunnon graafinen tyyli pukkaavan pintaan :) pikkasen pitää aina olla jotain kontrastia ettei mee liian lällyksi !

   Poista
 5. Anonyymi24/2/14

  toi juliste! niin kaunis! osaatko vinkkiä saako noita tilattua jostain? yritin tsekkaa tuolta sivuilta, mut ohi meni jos ois pystyny.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä onko niitä ollut muuten myynnissä kui itse näyttelyssä… Mutta voisin harkita toisen tuollaisen myymistä :) Kyselen vielä talouden kauniimmalta osapuolelta mitä on mieltä :)

   Poista
  2. Anonyymi27/2/14

   aivan mahtavaa! :) jos hyväksyntä tulee pistä mailia hessupahessu(at)hotmail.com.

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!