3/06/2014

CHRISTIAN LACROIX


Joku aika sitten sain postista odottamani paketin, nimittäin Christian Lacroix-malliston tyynyn, jonka on valmistanut Designers Guild. Kävin pari kuukautta sitten Designers Guildin piristävässä bloggari-illassa ja sain lahjaksi valita jonkun malliston herkullisista tyynyistä. Tiesin heti mistä mallistosta tyynyn valitsen, sillä olen sisustusliike Teatterissa työskennellessäni ihastellut Lacroixin mallistoja. Niissä on jotain ihanan villiä ja eksoottista!

Taidan todellakin potea matkakuumetta ja todellista tarvetta etelänreissulle tai kesälle. Matka on tällä hetkellä uuden ja jännittävän, 3kk kestävän suunnitteluprojektin johdosta mahdoton ja se kesä… se ei taida käskemällä tulla. Kotiin onkin blogien, kevään ja kasvitieteellisten innostamana rantautunut ripaus vihreää. Ja se toimii kuin toimiikin oivana tekohengityksenä.
Kirppareilta vuosien saatossa kerätty labrapullosaalis on päässyt käyttöön kun olen ostanut lehden sieltä toisen täältä raikastamaan kotia. Nämä vihreät ovat olleet allergikon pelastus, sillä lähes minkä tahansa kukan kotiin ostettuani joudun napsimaan allergialääkettä, jotta saan nauttia kauneudesta ilman jatkuvaa ärsytysyskää.


5 kommenttia:

 1. No tuo sopiikin teille niin hienosti! Ja labrapullot myös! Kesä on ollut viime iaikoina hälyyttävän usein täälläkin ajatuksissa, vaikka siihen on vielä hiukan aikaa.. Rupesin jopa suunnittelemaan kesäjuhlia, jotka ajattelin pitää maaliskuussa! :D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa…. mun päänsisällöltä :D Kesä tänne ja HETI!!!

  VastaaPoista
 3. Mahtava kasvilabra ikkunalaudalla!! :) Designers guild on saanut jo vuosia sitten täältä rakkaudentunnustuksia, niin saa nytkin <3

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tyyny ❤ !!!!

  VastaaPoista
 5. Niin, tää on ihan ylihieno!!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!