3/07/2014

KEITTIÖSSÄNappasin yksi päivä muutaman kuvan keittiöstä laajakulmaobjektiivillani, joka suurimman osan ajasta viettää laatikon pohjalla. Laajis on harvoin siis käytössä, mutta niin on keittiökin kuvauskohteena. Keittiö on myös lähinnä miehen valtakuntaa. Itse olen vallannut tuon pöytänurkkauksen. Siinä on mukava näprätä läppärillä, lueskella kirjaa ja renkuttaa radiota.


Asuntomme on vuokra-asunnoksi oikein sievä, mutta keittiöratkaisut toisinaan harmittavat. Ehkä siksi tulee harvemmin siellä kuvailtua. Kaikenlaiset mutkat ja eri tasot häiritsevät silmää ja mielelläni laittaisin koko keittiön uuteen uskoon: selkeäksi toimivaksi paketiksi. Asunnossa on selvästi ollut ennen kaasuliesi, jonka perään haikailen… Vetimet vaihdoin ja se saa tässä asunnossa riittää.


Valaisinkin puuttuu vielä katosta. Josko ensi talveksi saataisiin se sinne asti :)


Tämä keittiön wish list on edelleenkin voimassa.


11 kommenttia:

 1. Teillä on sievä keittiö, ehkö kokatessa vähän ahdas, mutta mieti millainen se voisi olla. Mun silmä kiinnitti huomiota tuohon maalausrajaan, aikas kiva. Oletteko itse maalannu seinät ja tiedätkö mitkä värisävyt seinissä ja katossa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Totta, tilanne voisi olla paljon pahempi. Seiniä ei olla itse maalattu. Väri on sellainen hyvin vaalea harmaa. Oikein toimiva! Katto on valkoinen.

   Poista
 2. Oh, I just love this.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniilta meikäläisen silmään näyttää keittiönne, vaikka ainahan sitä säädön varaa on sisustuksessa... Ihailen muuten, miten saatte neliöiltään rajalliset tilat näyttämään selkeiltä ja avarilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Odotan kovasti että joskus pääsen suunnittelemaan omaakin kotia ihan alusta asti… Treenausta pienten asuntojen kanssa on ollut paljon (omien vuokrakämppien ja asiakkaiden asuntojen kanssa) ja paras oppi on ollut se, että pakko priorisoida jos meinaa asua väljästi kolmessakymmenessä neliössä.

   Poista
 4. kaunis keittiö ja niin harmoniset kuvat! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi viihtyisän näköistä! Puulattia ja muutamat puiset esineet antavat ihanasti lämpöä muuten viileille ja vaaleille sävyille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puu on ihanan kotoisa ja lohdullinen materiaalin. Varsinkin näin ydinkeskustassa asuessa sitä tarvitsee!

   Poista
 6. Anonyymi9/3/14

  Voi että, miten keittiönne voikin olla noin ihanan näköinen. Olet kyllä niin taituri, ihailen hirveästi sisustustyyliäsi. Meillä tulee jossain vaiheessa keittiöremppa tehtäväksi, mutta jotenkin kuvat keittiöstä loivat taas uskoa, että keittiön käyttöikää saa vielä pari vuotta pidennettyä pienellä fiksauksella. Meillä on juuri kylppäriremppa meneillään, ei kestä rahat eikä hermot toista remppaa heti perään. Kuvittele, remppafirma lauttoi vääränväriset saumat lattiaan. Antrasiitti muuttui tavallisen harmaaksi.

  - Tuuli -

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!