3/15/2014

KODIN LEHTIOSASTO

Keskusta-asumisen hyviä puolia on mm. se että kukkakauppa on kulman takana. Kaipasin viikonlopun aamukahvipöytään piristystä ja sitähän sieltä kukkakaupasta aina saa. Kävin illalla ullakolla kaivamassa Sisustusbloggajien kirppikselle myytävää ja löysin samalla jotain itsellenikin :) En tiedä missä vaiheessa olen kiikuttanut Palaset-lehtikoteloni sinne. Pidän niistä tosi paljon ja nehän sopii tänne aivan loistavasti. Ruokapöytä kaipailisi vielä sellaista supermukavaa nojatuolia, jossa rentoutua lehtien ja kahvin äärellä. Lepakkotuoli löytyisi. Toisaalta kuumottaisi sisustusliike Teatterin malliston 1,5 hengen nojatuoli jollain ihanalla pehmoisella sametilla… Sohvaa meillä ei ole, mutta tuo voisi hyvin toimia sen korvikkeena.


4 kommenttia:

 1. Palaset-lehtikotelot on kyllä kivat! Minäkin käyn usein meidän vintillä "ostoksilla". Harmi, etten pääse sisustusbloggaajien kirppikselle, siellä olisi varmaan mahtavia löytöjä tehtävänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, mä yritän tsempata tuota mun kirppis-osiota, josko sieltä löytyisi jotain kivaa :)

   Poista
 2. Minulla on samoja läpinäkyviä Palasetteja, mutta en löydä niille mitään kivaa paikkaa. Teillä ne näyttävät tuossa aivan mahtavilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on tosi ihania. Parhaiten ne toimii musta jossain kohdassa, jossa ne heijastavat hieman valoa. Silloin matsku pääsee oikeuksiinsa!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!