3/06/2014

SNEAK PEEKTässä lounastauon räspy: sneak peek tulevaan. Kirjoittelinkin jo aiemmin kreisistä tyynystä, joka on ollut tilauksessa. 
Aika trendikäs, vai mitä? Lisää tästä myöhemmin :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun edes jossain blogissa näkyy vihreää kevään väreissä! Aika vähän on näkynyt, tuntuu keltainen ja roosa olevan paljon suositumpia edelleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee keväisin aina myös keltainen vaihe, joten sitä ootellessa :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää. Vihreä on itselle kovin vieras väri sisustuksessa ollut vuosia. Joskus 10v sitten keittiö meillä oli täysin vihreä. ;)


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä keittiö kuulostaa ihanan villiltä!!! Jee sille! :)

   Poista
 3. Tosi ihana tyyny! Eikä ole ihan sellainen valinta, joka löytyy "jokaisesta blogikodista". ;)

  Minäkin olen ajatellut laittaa peikonlehden oksia maljakkoon. Se on meillä kasvanut niin isoksi, että ei haittaa jos vähän karsii. ;) Ja labrapulloja olen metsästänyt vaikka kuinka kauan; tiedustelin sairaalankin labrasta jos sinne olisi jäänyt jotain vanhoja ylimääräisiä. :D Ehkä vielä tärppää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikönä ookki!!! Oli se kyl aika ronski valinta, mutta just nappiin! Teillä on kyllä kadehdittavan muhkea peikonlehti. Osti ite sellaisen surkian ale-yksilö, joten hetken saa sitä kasvattaa… Noi labrapullot on tosiaan aika kiven alla. Löydettiin just viime viikonloppuna yksi Kaarinan kirpparilta, 3€, ja muhun iski kamala pihtaus, mutta onneksi mies korjas mukaan :)

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!