4/26/2014

KAUNIS LUONNONTIETEELLINENTämä kaunis rappukäytävä on Helsingin yliopiston luonnontieteellisestä muoseosta, ihan Kampin ja oman kodin kulmilta. Viime käynnistä museoon on varmaankin yli 20 v ja paikka yllätti oikein mukavasti. Legendaarinen kaksipäinen vasikka on kuulemma edelleenkin kahviossa esillä. Sen muistan lapsuudestani. Nyt kahvila oli jo kuitenkin suljettu käyntini aikana. ( Huomenna aion nauttia aamukahvini vasikan seurassa) Pitää mennä paremmalla aikaa ihan pelkästään myös kuvaamaan. Tällä kertaa kierroksen pääasia oli kanssaopiskelijan palvelumuotoilu-case. Aivan mieletön paikka! Suosittelen!


VINKKI: 
Museoon voi ostaa kausilipun hintaan 40€ ja sillä voi nauttia myös 
mm. rakastamani kasvitieteellisen puutarhan annista.


4 kommenttia:

 1. Täällä yksi molempia mainitsemiasi museoita fanittava kausilippulainen. Suosittelen myös vappuna aukeavaa Kumpulan kasvitieteellistä puutarhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!! Kiitti vinkistä :) Pitääkin vierailla siis myös tuolla.

   Poista
 2. Mä rakastan molempia, kasvitieteellistä sekä luonnontieteellistä. Tuon joka vuosi täältä oppilaani sinne retkelle, ja tietysti käydään myös muutenkin. Saisi aikaa kulumaan vaikka miten kauan molemmissa.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sais kyllä ajan kulumaan. Kasvihuoneiden kostea ilma ja vehreys tekee talvisin niin hyvää. Jos olis kausikortti vois mennä sinne toisinaan pitämään kotitoimistoa. Tosin en tiiä mitä läppäri siitä tykkäis :)

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!