4/04/2014

SARJAPÖYTÄ by EVERYDAY DESIGN *Joku on saattanutkin huomata joissain kuvissani vilahtaneen mustan yöpöydän. Kyseessä on blogiyhteistyöni suomalaisen Everyday Designin kanssa. Yrityksen ehdottaessa yhteistyötä, lähdin mielelläni mukaan sillä olin jo aiemmin ihastellut verkossa kyseistä pöytää. Everyday designin suunnittelija on suomalainen Helena Mattila. Yrityksen kaikki metallituotteet myös vamistetaan Suomessa ja metallista 30% on kierrätysmetallia. Pidän paitsi brändin sarjapöydästä myös paperikassitelineestä, joka lienee monelle hieman tutumpi tuote. Itseäni noissa molemmissa viehättää tuotteen keveys.

Meillä oli tarvetta yöpöydälle miehen puolelle sänkyä ja pähkäilin jonkin aikaa mustan ja valkoisen välillä. Päädyin mustaan, sillä se toimii hyvin yhteen ohuiden  mustien taulunkehysteni kanssa. Valkoinen tosin olisi yhdistynyt mukavasti String-hyllyyn. Mutta mustalla mentiin siis tällä kertaa.


Pöydän erikoisuus on se, että pienemmän pöydän voi kääntää toisin päin lehtitelineeksi. Siinä asennossa se meilläkin on ollut nyt koko ajan isomman pöydän alla. Pöydälle mahtuu mukavasti valo, vesilasi sekä kello ja alas iltalukemiset. Ihan on oman paikkansa ottanut jo meidän kodissa.
11 kommenttia:

 1. Olen himoinnut tuota kovasti. Tämä postaus lisäsi himoani. Kai se on pakko saada :) Ei ole hinnallakaan pilattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hintansa väärtti tämä ihanuus!

   Poista
 2. Sopii teille kuin nakutettu :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään ihan superpaljon! Meillekin tätä pöytää olen miettinyt, olohuoneeseen liian pieni mutta johan aloin nyt miettimään josko makkariin meillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aika pieni ja teidän suureen olkkariin saattaa kadota kokonaan :) Makkariin siis! Käyn aina kuolaamassa teidän kadehdittavia puitteita sun blogissa… Oi Verkaranta!

   Poista
 4. Hei! I just found your blog and have spent some inspiring minutes browsing it! You have absolutely beautiful home and such great photos!
  This bedside table looks beautiful, but what really caught my eye in these pictures is the black watch on the table - could you tell me where it is from? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mooi! Thanks, the watch is Uniform Wares, model 103. I use it nearly every day even though it's not mine but my husbands :)

   Poista
  2. Thank you! I can totally understand - I'd use it also! :)

   Poista
 5. Anonyymi2/5/15

  Näyttääpä kivalta! Mikä on tuo lamppu joka on pöydällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, tuo on Muuton UP light. Oikein näppärä!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!