5/02/2014

VIIKONLOPPULAUKKU LÄHTÖVALMIINA

Tällä tytöllä on vappu vasta edessä! Skippasin tänä vuonna perinteiset vappuriennot täysin ja säästin paukkuja viikonloppuun. Tiukka työviikko on vihdoin takana ja viikonloppu alkaa n.y.t. Läppärin kansi on suljettu ja laukku pakattu. Mies kyytiin ja auton nokka kohti saaristoa ja ystävän synttäreitä.

Tuon Florence Broadhurstin heppatyynyn lokitin armaiselta siskoltani, kuten lepakkotuolinkin. Hyvä saalis! Lepakkotuoli on ollut hauskaa vaihtelua kalustukseen. Sisustuksellamme kun ei hirveästi ole varaa muuntua. Niin tarkkaan on käytetty neliöt ja järjestys mietitty. Tyynyt sensijaan taitavat vaihtua aika tiuhaan tässä huushollissa :) Välillä vähän itseänikin naurattaa.Kahvia tulee juotua työn lomassa ihan liikaa ja suunnittelinkin jääteen valmistamista. 
Siitä postailen kunhan pääsen maistelemaan.
2 kommenttia:

 1. Anonyymi2/5/14

  Hei! Mistä olet ostanut tuon ihanan valkean pöydän? Onko se rusehtava kannen alta?? Siis kyselen että onko vastaava mikä huutiksessa nyt myynnissä, http://www.huuto.net/kohteet/vanha-tatti-poyta-retro/311806018 ??? Kiitos sinulle =) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tuo huutiksen pöytä näyttää hyvinkin vastaavalta. Meidän on kasattu kunnostetusta laippajalasta ja vanhan sohvapäydän viilutetusta massiivipuukannesta. Jalan matsku on lasikuitua ja sitä pystyy hiomaan ja maalaamaan, eli kivempi kuin muovi. Itse maksoin omista osista n. 80€ + maalit. Ja olihan siinä hiomista ja maalaamista jonkin verran...

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!