6/17/2014

OTON PALUUVaihtelu virkistää, sisustuksessakin. Muuton valmistama, Pil Bredahlin suunnittelema OTO100-hyllykkö on ollut 5 vuotta saaristossa lehtihyllykkönä ja viime lomareissulla nappasin kaverin vaihteeksi kaupunkiin. Tämä kuuluu listaan Hetken huumaa- ostokset, joita onneksi ei ole montaa… OTO on suloinen, mutta pieneen kotiin todella tehoton säilytyskaluste. Se on myös kolhiintunut muutoissa ja musta kuminauha on venähtänyt pahemman kerran (uudemmassa mallissa onkin käytetty muuta materiaalia).  En siis varsinaisesti suosittele kenellekkään, vaikka omasta tuskin koskaan kuitenkaan luovun. On siinä sen verran nostalgiaa kuitenkin :)3 kommenttia:

 1. Mä jotenkin myös edelleen tykkään tosta :) Muistan kadehtineeni ja ihailleeni sitä kun ihan opiskelun alkuaikoina sun luona oli jotkut kekkerit :) Teillä on kyllä niin ihana koti! Ja aina tuun tänne ihailemaan sun kuvia! Voisit mua vähän opettaa kuvaamisen suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Mä muistelinkin niitä luokan bileitä kun tätä roudasin :) se oli niitä aikoja kun asuin Walin asunnossa ja Joona muutti sinne punkkaamaan jossain vaiheessa... Kiitos Jutta. Teillä on kans ihana koti. Mekin ollaan unelmoitu kodista Verkarannassa. Ollaan käyty kattomassakin... Ehkäpä kun tullaa n takas Turkuun jossain vaiheessa niin muutetaan naapuriin!

   Poista
  2. Tervetuloa tänne vaan! Tä on aika ihana asuinalue kyllä! Järvi ja luontokin lähellä :) nyt olis meidän naapurikämppä myynnissä ;) siinäkin olis oma terassi. Muuttakaa siihen :D

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!