6/18/2014

PALA HIMOITTUA SEEPRAA


Mahtava kirpparilöytö: Artekin seeprakankaasta valmistettu pannulappu. Näitä oli 2 kpl kolmella eurolla. Joku taitava ne oli valmistanut huolellisesti varmaankin ylijäämäkankaasta. Olen tuota seeprakangasta jo pitkään ihaillut, mutta vielä ei ole oikeaa kalustetta löytynyt. Huomatkaa kaunis nahkainen lenksu. Täydellinen!

5 kommenttia:

 1. Upea! Niin kuin kotisikin!

  VastaaPoista
 2. maarit18/6/14

  Mahtava löytö, todella tyylikkäät patalaput!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19/6/14

  Moikka!
  Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja saanut paljon inspiraatiota ihanista kuvista. Kiitos siis siitä!
  Olen etsinyt isoa hopeakehyksistä peiliä seinällemme jo pitkään, mutta peiliä ei vain tunnu löytyvän. Peili olisi tulossa vaakatasoon, koko n. 60x120 tms.
  Osaisitko neuvoa hyviä peilinkauppoja? Olen kierrellyt sisustuskauppoja Helsingissä, googlettanut netistä ja yrittänyt etsiä eri blogeista.
  Kiitos avusta ja mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Onpa kiva kuulla että saat inspiraatiota. Juuri tällaiset kommentit antavat voimaa jatkaa! Kiitos sinulle! En ole varma osaanko auttaa pulmassasi. Minkätyyppistä peiliä etsit? Kodin1:stä olen kerran löytänyt asiakkaalleni hienon hopeaisen peilin. Mielenkiintoinen vaihtoehto voisi olla Kartellin Only Me -peili. Jos mieluisaa valmispeiliä ei löydy, kannattaa kääntyä kehystämöiden puoleen. Hinta ei välttämättä ole ihan mahdoton valmispeileihin verrattuna

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!