6/29/2014

8m2

Oltiin viikonloppuna eräässä mielenkiintoisessa paikassa Kustavissa, Peterzens boathousessa juhlistamassa miehen kesäloman alkamista. Itse palasin jo kaupunkiin, mutta mies saa villiintyä seuraavat 5 viikkoa maalla ja merellä. Kyllä toisen kelpaa! Ostin miehelle lomatuoksun. Sen avulla voi myöhemmin tehdä tuoksumatkoja loma-aikaan.

Peterzens oli oikein mukava kokemus. Rento vierasvenesatama, tuttu tunnelma ja meren läheisyys sai minut aivan liikuttumaan. Taidan oikeasti kaipailla kovasti merta… Enemmän kuin arjen tuoksinnassa ymmärränkään. Olkikattoiset hiilenmustat merikonteista rakennetut mökit olivat noin 8 neliötä ja niissä oli juuri kaikki tarpeellinen: terassi, sänky, pikkiriikkinen kaunis kylppäri ja sohvakin oli. Saunat ja suihkut olivat veneilijöiden kanssa yhteisiä. Paikka on oiva rentoutumiseen ja arjesta irtautumiseen.


Lisää kuvia Peterzenistä tulee myöhemmin. Ihanaa kun oli pitkästä aikaa hetki aikaa kuvata. 
Se on kyllä ihan lempparipuuhaa. Kun saa ajan kanssa räpsiä.


8 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta paikalta! Kiitos vinkistä, täytyy majoittua tuonne joskus, kun on niin lähellä kotikaupunkiakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja paras sesonki on vasta edessäpäin: pimentyvät elokuun illat, kynttilät, laivalyhdyt...

   Poista
 2. Ah mäkin haluan tuonne!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/7/14

  Kiitos vinkistä, tuonne lähden vielä yksikseni pienelle lomalle, jos ei ole täyteen buukattua tämän mainoksen jälkeen! :) Olisipa mukava tietää muitakin tällaisia tyylikkäitä, kohtuuhintaisia kompakteja pikkumökkejä jossain päin Suomea - huikatkaa muutkin jos tiedätte! -Armi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tuolla voisi olla oikein mukava juuri ihan yksinkin! Pakko kirjoittaa ihan varuiksi: kyseessä ei ole mainos (et varmaan ihan niin tarkoittanutkaan). Olen vaan oikein tyytyväinen asiakas :)

   Poista
 4. Anonyymi8/7/14

  Voi mikä laukkukaunokainen! Mistä se mahtaa olla?

  riiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Laukunrötkäle on Japan Luggage Assosiationin-laukku. Aika kiva second hand- löytö Kioton ajoilta.

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!