7/04/2014

2 x RÄPS


Valkoinen Harmaja- blogi eli suloinen Suvi haastoi minut kuvaamaan 5 uutta kuvakulmaa viidessä minuutissa. Tiesin heti että… E . I onnistu :) Ehkä kamalin haaste ikinä mulle, joka on perussekasortoinen ihmishirviö.

Teen työkseni suunnittelua, asioiden järkeistämistä ja järjestelyä, kauniimmaksi tekemistä. Kotiin töistä tullessa ei aika usein vaan ole enää mitää annettavaa. Kahvi kiehuu yli, muki jää juomatta pöydälle ja pötkähdän sängylle pädi naamalle läiskähtäen. Totuus on, että kun kuvaan blogiini, joudun aina hieman järjestelemään, jotta silmä kestää. Kuvaisin mielelläni enemmänkin, mutta toisinaan aurinko laskee ennenkuin palaan kotiin, toisinaan aika vaan ei riitä siihen että olisi siisti kohta kuvata. Eikä meillä ole edes niitä lapsia…

Niinpä tein parhaani ja räpsäsin kaksi kuvaa keittiöstä (se jää yleensä rajauksen ulkopuolelle). Myönnetään että mies tuli lomareissuiltaan tänään käymään kotona ja ehti siivota. Ja minäkin pääsin jo kahdelta töistä. JA että kavereita on tulossa kylään ja siksi on ihan limeä mojitoon.


Kiitos armas Suvi haasteesta. Sait mut avautumaan.

Kiitos, ja anteeksi.

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit, jee!