7/21/2014

KUN YHTÄ SIIRTÄÄ NIIN...


Lomamies tarvitsee tilaa musiikintekoon, joten siirrettiin levarit ikkunan eteen, josta seurasi että vaatekappi siirtyi eteiseen ja työpöytä vaihteeksi keittiöön. Saattaapa tuo työpöytä jopa jäädä sinne, jos löydän hyvän pienemmän pöydän sille. Väljempi makuu/olohuone tuntuu niin ihanalta! Sinne on anopilla ompelussa henkäyksenohuet verhotkin. Muutama tuoli pyörii ylimääräisenä ja ajattelin työntää ne ehkä saaristoon, ainakin tuon Seiskan joka sieltä onkin lainassa. Seiskan päällä olevan samettityynyn löysin Kodin Ykkösen alesta alle kympillä.

BEdesignin rekkikin pääsi väljemmille vesille.

Keittiössä on jotain uutta, joka on osoittautunut menestykseksi.  Siitä tulee ihan oma postaus lähiviikkoina… Kotona on taas polteltu kynttilöitä, vaikka illat ovat vielä niin valoisia. Kynttilöiden tunnelma sopii hyvin kuitenkin myös kesään. Tykkään hurjan paljon tuoksusta joka tulee kun raapaisee tulitikun. Pienenä jopa söin tikun rikkipäädyn :) Varmasti todella terveellistä. Nyt kolmekymppisenä sentään osaan jo hillitä itseni.


Ei tuo työpiste tuossa keittiön nurkassakaan huono ole. Mukavan lähellä jääkaappia ainakin :)
Tuo näytön wishlist löytyy täältä. Ihana tuo matto, mutta ihan noin rohkea en ole, vielä...


2 kommenttia:

  1. Hyvän näköstä!! Kiva idea sujauttaa tuo kaiutin tuonne naulakon uumeniin, ja ihana keittiön kokoelmakori! Kaunista! (:

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!