7/20/2014

SUNDAY WISHLIST

Sunnuntait kotona on ihania. Olen tänään myllännyt sisustusta ympäri vaihteeksi :), kuvaillut ja näpräillyt koneella. Mies on H2Ö:ssä tuulettumassa, kaukana jyrisee ukkonen ja mitään erityistä ohjelmaa päivälle ei ole. Nykyään tulee selailtua vähemmän nettiä, mutta tänään on aikaa ja intoakin. Löysin Pinterestin kautta tuon mahtavan kotigalleriaseinän. Kuvan alkuperäinen lähde löytyy täältä. On muuten ihana koti noin muutenkin. Meidän galleriaseinä on edelleenkin samassa jamassa ja koetankin nyt vihdoin tilata sen poikakuvan… Toki galleriaseinä saa muodostua vuosien saatossa ihan omalla painollaan kuten tähänkin asti.

Kiki-sarja on aina miellyttänyt ja meillä onkin muutama pieni Kiki ehtymättömässä tuolivarastossamme. Tuo Kiki-lepotuoli olisi upea, kuten myös sarjan sohva ja penkki. Sohva olisi tarpeeksi pieni ja siro tämän hetkiseen kotiimme, mutta pidemmän päälle haluaisin kuitenkin rennomman löhösohvan. Vanhempieni kotona on olohuoneessa 2 hyvin erilaista sohvaa ja 2 nojatuolia koottuna suureen tilaan. Niin tykkäisin itsekin yhdistellä. Jokainen voi valita mieleisensä paikan ja asennon.

Tuo Arelan pinkki velour-swetari olisi täydellinen sunnuntaivaate, ja sitä voisi kauluspaidan kanssa käyttää myös töissä <34 kommenttia:

 1. Kiva simppeli tuoli. :)

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos linkistä. Sieltä löytyi aivan ihanan rentoja ja tyylikkäitä koteja.
  Olen inspiroitunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jäin selailemaan! Kumpa olis enemmän neliöitä niin voisi revitellä paremmin. Näissä pikkiriikkisissä tiloissa tulee oltua aivan liian harkitseva...

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!