8/22/2014

EARLY FALL WISH LIST 14 / 1
Uusi sesonki saa aamuihin katastrofin piirteitä: ei oikein tiedä pitäisikö pukea sandaalit vai nahkanilkkurit, neuleesta ja hellemekosta puhumattakaan. Työlaukkuvalikoimakin voisi olla laajempi… Kriteerinä laukkuun on suuri koko ja tietenkin myös kestävyys. Tuo Malenen laukku voisi olla hauskaa vaihtelua loppumattomiin ruskeisiin ja mustiin laukkuihini. Hatutkin ovat alkaneet kiinnostamaan ja löysinkin jo yhden täydellisen, suurilierisen ja elegantin H&M:stä. Se on jo täydessä käytössä ja suojaa loistavasti auringonsäteiltä ja sateeltakin. Mustat pillifarkut ovat luottokamaa. Tuossa kuvassa hyvä vaihtoehto Rag & Bonelta.

Sisko armaani osti minulle tuon himoitsemani Kupoli-valaisimen. Love! Pitänee kuvata ihan kotioloissa, kunhan tästä viikonlopusta selvitään ;) Ja jos jotain himoitsee kuten minä tuota Tom Dixonin kynttilää, niin kyllä meidät yhteen on tarkoitettu.

1 kommentti:

  1. Meille on tulossa Kupoli jalkalamppuna ja en voisi enempää odottaa. Kuvat kotioloissa olisi kyllä kivoja omaa Kupolia odotellessa.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!