8/11/2014

OSALLISTU SODA STREAM PLAY KISAAN*

Meillä on ollut vajaan kuukauden testauksessa Soda Stream Play-laite. Laite saapui keittiöömme juuri sopivasti helpottamaan helteitä; on tullut juotua paljon enemmäin kun on ollut aina raikasta soodaa käsillä. Keittiössämme ei juuri ole sähköä kuluttavia pienkodinkoneita. Tutustuin nyt ensimmäistä kertaa hiilihapotuslaitteeseen ja ilokseni sain todeta, ettei tämäkään tarvitse sähköä toimiakseen. Tuote toimii niin, että merkkiviivaan asti vedellä täytetty pullo kiinnitetään laitteeseen ja painetaan muutaman kerran tuota etuosan valtavaa nappulaa alaspäin, hiilihappoa vapautuu veteen ja sooda on valmis.

Soda Stream järjestää Facebook-sivuillaan 11. 8. - 14. 9. kuvakisan, johon voi osallistua ottamalla ns. knolling-kuvan, eli keräämällä kodin tietynvärisiä esineitä sommitelmaan ja ottamaan sommitelmasta kuvan. Itselleni knolling-termi oli yllättäen uusi, vaikka olen näitä siististi sommiteltuja kuvia toki paljon nähnyt. Eikun googlettamaan sanaa ja harjoittelemaan kuvaamista tuolilta keikkuen :) Kuvaustaitojen lisäksi kehittyi siis myös tasapaino.

Kuvakisassa on mukavat palkinnot: 10 suosituinta kuvaa voittaa Soda Stream-tuotepaketin (arvo 189€). Suosituin kuva voittaa lisäksi 500€:n lahjakortin Finnish Design Shoppiin! Kannattaa siis osallistua, vai mitä? Oma kuvani on seuraavanlainen. Keräsin siihen kodin valkoisia esineitä. Kotimme on melko valkoinen, mutta valkoisia pienesineitä oli yllättäen vähemmän. Pienen säädön jälkeen homma lähti luistamaan ja sainkin valita useammasta sommitelmasta mielestäni parhaan. Toivottavasti tämä inspiroi teitäkin kuvaamaan:
* Soda Stream-laite on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!