9/17/2014

FALL BASICS WISH LIST

1 / 2 / 3 / 4 /5
Syksy heittää kesän hippikamat ullakolle ja vaatekaappi ja kotikin kaipaa selkeämpää linjaa. Ilman takkia pärjää vielä, mutta aamuisin on mukava kietoutua suureen huiviin. Tuo Acnen Canada huivi on hyvän kokoinen ja hyvän oloista villaa. Olen metsästänyt myös täydellistä mustaa hametta, mutta vielä ei ole tärpännyt. Kuvan H&M:n hame on kauniin mallinen, mutta materiaalista en ole aivan varma. Ruskea viikonloppulaukku on täällä kotona jo pakattu ensi viikonlopulle, sillä pääsen muutaman viikon tauon jälkeen vihdoinkin maalle. Matkailu muutenkin kiinnostaisi… Olisi ihanaa viettää viikon lukuloma yksin vaikkapa Kreikassa. Toisaalta syksyinen Amsterdamkin kiinnostaa. Sinne tosin nappaisin Rotterdamissa asuneen mieheni mukaan.

Missonin värikkäät tyynyt saivat myös siirtyä varastoon. Florence Broadhurstin Japanese Floral-printti olisi mukavaa vaihtelua zigzagille ja sopisi hyvin makkarin villamaton kanssa.

5 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä aina kauneimmat kollaasit! :)

  VastaaPoista
 2. Kreikkaa ei voi kuin suositella! Täällä on lämmin kuin mikä ja silmä lepää merimaisemassa. Vielä kun viitsii nähdä vaivan, että menee keskelle ei mitään, monen tunnin laivamatkan päähän lähimmältä lentokentältä. Kyllä kannatti ottaa läppäri kainaloon ja tulla tänne tekemään hommia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan käynyt kreikassa ja uskon että olis mun juttu. Kuulostaa oikein mukavalta tuo sinun työpisteesi :)

   Poista
  2. Kuin myös ekaa kertaa Kreikassa. Taksikuski pyöritteli päätään kun ajo tuhatta ja sataa lentokentältä yhteen pikkuiseen satamaan, josta paatti tälle piskuiselle saarelle piti lähteä. Sen oli vähän vaikeeta ymmärtää, että joku tulee ekaa kertaa Kreikkaan ja haluaa ihan just perimmäiselle pikkusaarelle... Sänkyäkin täällä on korotettu niin, että näkee merelle. Not bad!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!