9/14/2014

HITAAMPAA TAHTIASisustusbloggaajien kirpparin jälkeen on asunto hieman tyhjempi, jee! Oli mahtavat myyjäiset, kiitos kaikille! Oli niin mukava tavata taas kanssabloggaajia ja lukijoita. Pöytä tyhjeni ja moni pitkään ja hartaasti palvellut tavara sai uuden kodin. Itse en (onneksi) tällä kertaa ehtinyt lainkaan kiertämään muiden pöytiä, niin hurjat hulinat oli. Viimeksi tein vähän liiaksikin löytöjä...

Kotona valo vähenee. Käänsin työpöydän ikkunan suuntaisesti, jotta saan koneella istuessani samalla valo- ja viherterapiaa. Hurjaa, miten jo tähän aikaan vuodesta valo on asunnossamme kortilla. Muuten se sopii ihan hyvin, mutta kuvatessa tosiaan on haastetta.
Blogi on viime aikoina päivittynyt harvoin. Työkiireet ovat napanneet aimo osan arjesta. Nautin kuitenkin kuvaamisesta ja kollaasien rakentamisesta. Kuten elämässä muutenkin, myös blogissa on erilaisia vaiheita. Nyt on tällainen, hieman rauhallisempi tahti tällä puolella.

Slow...

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi! Kirpparipöydältäsi ostettu kynttilänjalka on kovassa käytössä, ja kuin bonuksena kerroit siihen liittyvän tarinan :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!