10/18/2014

VAALEANPUNAINEN RAHI

Tataa! Siinä se on: pörheä vaaleanpunaisella sametilla verhoiltu rahimme. Mies on vähän kauhuissaan, mutta itse tykkään :) Tuossa on ihan super istua risti-istunnassa ja selata kuvakirjoja tai valkkailla levyjä kaapista. Ostin rahiin siis uuden kankaan ja verhoilutyössä auttoi anoppini. Jalat nappasin mukaan kun piipahdin Kallion kirjastossa työasioissa. Lähellä kirjastoa on Helakauppa niminen pikkuruinen kauppa, josta olen Turussa asuessani tilannut kalustejalkoja. Siellä oli mukava käydä ihan paikan päällä tervehtimässä.

Itse rahin olen aikoinaan ostanut sisustusliike Teatterista, jossa se on valmistettukin. Poistin rahista vanhan Tord Boontjen villakankaan ja leikkasin uuden kankaan muotoon vanhaa kaavana käyttäen. Anoppi hurautti 4 tarvittavaa saumaa teollisuuskoneellaan ja seuraavaksi saatiinkin nitoa uusi kangashuppu kiinni. Suurin työ oli vanhojen niittien poistaminen. Oikein mukavaa puuhaa. Sellaista lisää tämän muotoilijan arkeen, kiitos.

16 kommenttia:

 1. No olipa hyvä, etten ostanut tätä rahia kirppisvalikoimastasi, vaikka sitä pitkään katselin. Nyt siitä tuli tuplasti hienompi ja sopii teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Äh, oisit ostanut vaan!! Tää on aika iso meille. Mutta toisaalta pääasia että on nyt käytössä… Ahistaa kalusteet, jotka on varastoitu.

   Olisit tullut moikkaamaan. Olis ollut tosi mukava tavata. Seuraavilla kirbeillä sitten!

   Mukavata viikonloppua!

   Poista
 2. Jönsson18/10/14

  Mä en tajua noita jalkoja ollenkaan? Eikö tohon olis sopineet paremmin sellaset puiset puikulat jalat 50-luvun tyyliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas. No, halusimme mahdollisimman eleettömät jalat. Rahin kokonaisuuskorkeus on vain 25 cm, jolloin normaalikatselukulmasta jalat eivät nyt näy, enkä haluakkaan että näkyy. Itseäni ei sorvatut puujalat juuri nyt innosta muutenkaan... Mutta makunsa kullakin, eikö vain?

   Poista
 3. Jee! Mä rakastan vaaleanpunaista joten iso peukku täältä :D

  VastaaPoista
 4. maijjo18/10/14

  Mielettömän kiva! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!! :) Mäkin tykkään. JA oli aika edullinen muutos.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Pakka per :) thank you girl! It's so cool to have a reader in Iceland !

   Poista
 6. "Mies on vähän kauhuissaan" Sehän on vaan hyvä et naisella on jokin valtaistuin asunnossa :D

  VastaaPoista
 7. Voi että, tä on täydellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) sulla oli kans ihana tarjoiluvaunulöytö. Kade!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!