11/05/2014

KEITTIÖSSÄ & AND
Testailin illalla keinovalon kanssa kuvaamista. Yleensä kuvaan luonnonvalon voimalla. Hmmm… vielä taitaa olla paljon harjoiteltavaa. Keittiötä tulee muutenkin kuvattua todella vähän, sillä se on hämärä ja toisinaan aika sekaisinkin kun kokki on oikein innostunut :)

Neliöitä on asunnossamme tosiaan 35, muuta huonekorkeus on oikein mukava näin wanhassa kivitalossa. Kaappien päällä on runsaasti tilaa mm. harvemmin käytössä oleville maljakoille. Astiakaappi on tupaten täynnä erilaisia astioita. Vanhojen astioiden keräily taitaa kyllä olla ihan harrastuksemme. Minulla ainakin toimii rentoutuskeinona kirppareilla ja antiikkiliikkeissä kiertely harvinaisia astioita etsien. Tiskipöydällä on lempparini: vanha japanilainen mitta-astia, jonka löysin kiotolaiselta kirpparilta. Siinä säilytän juuri nyt öljyä, suolaa ja pippurimyllyjä.Pöydällä on myös arvottavana oleva AND -kori. 
Se toimii oivasti yrttiruukkuna.

5 kommenttia:

 1. Ihana katsella noin avaraa tiskipöytää. :)

  VastaaPoista
 2. Samaa itsekin ihailin :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/11/14

  ei edes tiskiharjaa tai rättiä näkyvissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole ei. Ne ei oikein inspiroi, ainakaan mua.

   Poista
 4. Wow, wi uskoisi tätä otetun keinovalossa! Miten sait noin hyvin oikeat sävyt, mulla tulee aina ihan kellertäviä :( Ihana blogi sinulla, jään seuraamaan!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!