11/19/2014

TUPLANELIÖT TURUSSAHah! No ei tuo suinkaan ole uusi asuntomme, vaan kävin fiilistelemässä asuntoja täällä. Mutta muutto on siis jälleen edessä  ja uusi kotikin on löytynyt. Paperihommat pitää vaan vielä hoitaa. Uusi koti on yli 60 neliötä eli lähes tuplat nykyiseen. JA osoite, se löytyy Turusta! Ollaan kyllä esimerkillisiä paluumuuttajia. Miehen työt siirtyvät Turkuun ja oma määräaikaiseni päättyy ja jatkan freenä. Toki Helsingissä teemme keikkaa, joten asuntokin etsittiin juna-aseman läheltä. Uusi koti on eräästä kuvankauniista blogista tuttu. Kun vuokrasopimus on kirjoitettu, paljastan hieman enemmän...


Well, now we are moving again. This time back to Turku city. Our new apartment is nearly twice bigger than this. Nice! 

Photos from here.


5 kommenttia:

 1. Kääk, miten jännää! Tervetuloa takaisin Turkuun, kivaa jos vastedes kaupunkia enemmän tuntevana vinkkailet näkemisen ja kokemisen arvoisia juttuja näiltä main. Itse ravaan tätä nykyä Turku-Helsinki väliä viikoittain: vuokra-asunto ja opinnot Turussa, parisuhde ja koti Helsingissä. Rankkaa, mutta toisaalta; saapahan yhtäaikaisesti asuttaa kahta Suomen ihanimmista kaupungeista :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia uutisia, tervetuloa takaisin tänne!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija!! Mulla on ollut kieltämättä ihan kamala ikävä Åboa <3

   Poista
 3. Löysin just sun blogiin ja en ehkä kestä... oon pakahtua kaikesta kauneudesta! Sulla on mieletön tyyli, jään kurkkimaan. Nyt ja jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sydämellisesti tervetuloa Laura!!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!