12/03/2014

GIFT FOR HIM
Joululahjojen hankkiminen alkaa olla jo ajankohtaista. En itse ostele paljoakaan, vain muutaman paketin niille kaikista rakkaimmille, pienimmille ja vanhimmille. Mieheni kanssa ostamme yleensä jotain yhteistä kotiin liittyvää ja niin tänäkin vuonna teemme. Tänä vuonna se yhteinen lahja onkin niin ihana kuin... tataa... päällekkäiset takuuvuokrat muista muuttokuluista puhumattakaan. Ugh.

Keräsin kuitenkin muutaman lahjavinkin, jotka mielelläni armaalleni ostaisin, jos olisi tänä jouluna ylimääräistä. Noista 3 saattaisi päätyä myös yhteiskäyttöön, kuten muutama muukin vaate ja asuste meillä. (Lähinnä toki niinpäin että minä käyn mieheni kaapilla. Hän ei tietääkseni lainaa minun. )

Arelan shopista löytyy miehillekin mm. ihania velourpaitoja ja tuoksuja. Noissa molemmissa minulla on tietenkin taka-ajatuksena se, että voin painaa poskeni vahvaa ja niin pehmoista, tuoksuvaa rintaa vasten <3. JA paitaa sekä tuoksua saattaisin lainata itsellenikin, kuten myös tuota Komonon poninkarvaista kelloa. Miehen vanha Uniform Waresin kello on itselläni usein ranteessa.

Pienoisena nahkakenkäfriikkinä olen yrittänyt tietenkin saada myös mieheni mukaan juttuun. Kunnon kengät ovat vähän niinkuin hiukset: jos ne on pielessä niin päivästä vaan ei tule hyvä. Ruskeat nahkakengät bongasin jokunen aika sitten Turusta Elementin ikkunasta. Siellä on aina ollut ihan superlaadukkaita kenkiä varsinkin miehille.


Here is few Christmas gift tips to buy to our lovely men. Unisex of course.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!