12/17/2014

NEW HOME NEW COLOR?

Kalustustepohja uuden asunnon varalle on jo piirretty ja vielä pitäisi löytyä oikeat värit ja tietenkin ne myös ne puuttuvat kalusteet. Kalusteet ostetaan perinteisesti suurimmilta osin käytettynä sohvaa myöten, haastavaa sekin, mutta vielä suurempi haaste tulee olemaan värimäärittelyt.

Uuteen kotiin haluan lisää väriä, se on varma. Mieheni ja minun väripaletit vaan hitusen poikkeavat toisistaan ja tästä syntyy luonnollisesti pieni ongelma... Mutta ratkaisu löytyy varmasti pienen väännön jälkeen. Mies on aina pitänyt turkoosista ja minä olen lämmennyt hitaasti. Nyt olenkin alkanut punnitsemaan josko uudessa kodissamme olisi peräti turkoosi seinä! Saapa nähdä uskallanko. Turkoosia meiltä löytyy astioista ja Hayn Dot-tyynystä, jossa on turkoosi/mintunvihreä Kvadratin kangas. Tyynynkin olemme löytäneet kirpparilta! :)Ensimmäisen muuttokuorman nappaamme pick uppimme kyytiin kun hurautamme jouluksi Turkuun.

9 kommenttia:

 1. Tuo murrettu turkoosi/vedenvihreä miellyttää ainakin omaa silmääni, ja on nyt muutenkin melko ajankohtainen. Peukku siis turkoosille yksityiskohdalle uudessa kodissanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedenvihreä olikin hyvin kuvaava sana. Huomaan, että monessa merikuvassa häivähtää juuri se oikea sävy. sen kun vaan löytäisi seinälle...

   Poista
  2. Anonyymi18/12/14

   en mäkään näe tuota ihan turkoosina. Murrettuna ja hiukan harmahtavana varsinkin aivan loistoväri.
   Piilomajan Kati
   www.piilomajassa.wordpress.com

   Poista
 2. Ainakin se sopisi kovin hyvin SEESteiseen värimaailmaan, he hehe..Keväällä varmasti tuntuisi hyvin raikkaalta sävyltä :) aijaii tsemppiä ja onnea muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEH HEH! Joo, saattaa jäädä kyllä väripläjäykset suunnitelmiksi, mutta katsotaan... hmmmm hmmm. Jospa ihan oikeesti yllättäisin myös itseni :)

   Poista
 3. Hyvä valinta, suosittelen. Verhoilin meidän sohvan patjat juuri tuolla sävyllä. Sohvasta piti tulla ensin (tylsän...)harmaa, mutta yllättäen se vaihtuikin mallitilkkuja vatvoessa vedenvihreäksi ja nyt olen todella tyytyväinen tähän valintaan. Sopii täydellisesti 50-luvun "Bumerang"-sohvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun sohva kuulostaa ihan täydelliseltä!!

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!