1/07/2015

ARMAS SOHVANRÖTKÄLE
Kiikutettiin saaristosta tänne uuteen kotiin sohva. Sohvan ostin aikoinaan (ehkä n. 13 vuotta sitten) ensimmäiseen asuntoon, jossa asuin ihan yksin. (Sitä ennen asuin erilaisissa kommuuneissa muutaman vuoden). Sohva oli itselläni monta vuotta, kunnes luovuin sohvasta kokonaan koska muutin ystäväni kalustettuun asuntoon jossa sellainen jo oli. Siinä vaiheessa vanha sohvani muutti saaristoon. Saaristossa sohvaa on pitänyt pesänään vanhempien koirat ja siskon hoidossa olleet kissat. Kangas on jopa puhki, mutta rakenne mainiossa kunnossa. Tyynyjen päälliset ovat pestäviä, mutta rungon ei...

Nyt kun asunossa on runsaasti tyhjää tilaa, napattiin viikonloppureissulla sohva pick upin lavalle ja kaneettiin tänne ylös uuteen kotiin. Meillä ei ole ollut sohvaa oikeasti vuosikausiin ja kyllä ollaan nyt iloisia!

Mies haluaisi tanskalaistyyppisen mustan nahkasohvan ja sellainen hankitaan jos vain kohtuuhinnalla löytyy. Musta kulunut nahkasohva sopisi muutenkin meille oikein hyvin.Sohvalle on mukava valita tyynyt fiiliksen mukaan ja tällä kertaa valitsin suosikkini, jotka on molemmat saatu lahjaksi tärkeiltä ihmisiltä: siskoni osti minulle Koodista joululahjaksi himoitsemani Artekin suuren seepratyynyn ja Florence Broahduhstin tyynyn sain läksiäislahjaksi Teatterista pomoltani kun muutettiin Turusta Helsinkiin. Nuo molemmat tyynyt ovat mielestäni ihan mielettömän upeita, kuten antajansakin!

Tuo sohva on muuten ihan supermukava lukupaikka <3
photos Sanni Koffert

3 kommenttia:

  1. Ai että, kun mä odotan innolla lisää kuvia teidän uudesta asunnosta! Näyttää upealta :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Raota vaan vähän lisää..lisää.. ;)

    VastaaPoista
  3. Love your home and your blog!!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!