1/21/2015

CORRALEJO

Kokonaisuudessaan matka Corralejoon oli oikein hyvä. Menin hakemaan meren läheisyyttä ja aurinkoa ja niitä sain. Meri on hyvin vahvasti läsnä Corralejossa valtavine aaltoineen. Paikka kuhisikin surffareita ja näin talvikautenakin rannoilla loikoili auringonpalvojia. Sää oli vaihteleva ja noin puolet ajasta paistoi aurinko. Se oli ihan riittämiin ja antoi hurjasti energiaa. Paikka oli oikein hyvä rentoutumiseen, jolle pyhitinkin koko viikon. Paras rentoutumiskeino itselläni on tietenkin se rannalla loikoilu, lukeminen ja kameran kanssa näprääminen.


Jos joskus suunnittelet lähteväsi Corralejoon, lähde ja vieraile dyyneillä, vanhassa satamassa ja Coco Beachilla Pina Coladalla. Ota mukaan matkalaukullinen hyviä kirjoja ja älä tee kuten minä: jätä lenkkareita kotiin. Niitä tarvitset kun vaeltelet kilometrien mittaisia rantoja pitkin kauas dyyneille ja bongailet matkan varrella joiden onnekkaiden beach houseja. Niistä saa oivia ideoita patioiden suunnitteluun.


3 kommenttia:

 1. Kyllä näissä kuvissa silmät ja mieli lepää.... niin kaunista! <3

  VastaaPoista
 2. Onpa taas kauniit kuva. Tekisi lepo hyvää itsellekin. Ehkäpä kesällä sitten. Kanariaakin olen miettinyt, mutta moni asia mietityttää. Onko mitään kritisoitavaa kohteesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Vilja! Huonoja puolia oli sään epävakaisuus, ei oikeastaan muuta mihin ei voisi vaikuttaa. Mieluisan ravintolan löytäminen kesti pari päivää, mutta se johtuu pienestä budjetistani. Waikiki-ravintola oli loppujenlopuksi mulle hyvä. Mielestäni Corralejo on oikein hyvä viikoksi, mutta viileään keliin pitää talvisin varautua. Muista Kanarian kohteista en tiedä, mutta ainakin tuolla oli mukava kun oli hieman vanhaa paikallistakin menoa, ei pelkkiä turisteja.

   Toki kohde on eri kuin joku kaukounelmamatka Aasiaan, mutta niiden hinnat pyörivätkin sitten ihan muissa svääreissä.

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!