1/05/2015

OUR OLD HOMES

photos by Suvi Kesäläinen & Sanni Koffert


Olen keräillyt kuvia vanhoista kodeistani Helsingistä ja Turusta. Olen muuttanut n. 20 kertaa ja harmittaa kun kaikista kodeista ei ole vastaavanlaista dokumentaatiota. Niitä on niin hauska fiilistellä jälkeenpäin :) Oikeastaan vain noista kahdesta kodista on kuvia digimuodossa. Tämä johtunee siitä että sain järkkärin vasta kun asuin tuossa vanhassa Turun-asunnossa. Kameran ostin alunperin kun lähdin vaihtoon Japaniin. Päädyinkin opiskelemaan Kiotossa muotoilun ohella valokuvausta ja siellä innostuin todenteolla kuvaamisesta, josta onkin tullut rakas harrastukseni.

Kolmannelle sivulle kasailen kuvia uudesta asunnostamme Turussa, jossa juuri nyt nyt vietän ensimmäistä iltaani musiikkia kuunnellen ja tavaroita järkkäillen, ja ilman että kaadun rättiväsyneenä sängyn pohjalle. Eilen kannettiin asuntoon ikivanha valkoinen (oikeastaan "valkoinen") sohva ja 2,5-metrinen upea teak-pöytä. Jospa saisin huomenna napattua muutaman kuvan lisää edes jostain päin asuntoa...

Kollaasin kuvat ovat siis minun ja Suvin ottamia. Hauska yhteensattuma, sillä tässä asunnossa tosiaan asui meitä ennen tuo lahjakas nuori valokuvaaja, jonka juttuja ja kuvia löytyy mm. Trendin sivuilta. Go girl!

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä millaiseksi laitat uuden asuntosi, laitahan pian lisää kuvia! Huomaa kyllä, että valokuvaus on sinulla hanskassa, tosi kauniita kuvia aina, osaisimpa itsekin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kuvaamisessa parhain oppini taitaa olla kauniin valon metsästäminen ja jalusta + pitkä valotusaika näin hämärään aikaan. Kuvaan myös aina RAW-kuvia, joten kuvien muokkaaminen jälkeenpäin on sutjakkaa.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!