1/06/2015

MEIKKAUSPÖYTÄ MIELESSÄ


Olen kaavaillut tähän kohtaan makkaria itselleni kampauspöytää tai oikeastaan meikkauspöytää, jolla saisi olla kauniit purkit ja putelot esillä ja käden ulottuvilla. Tuohon kohtaan tulee myös mukavasti luonnonvaloa. Pöydän haluaisin suunnitella ja rakentaa tietenkin itse ja sen yläpuolelle haluaisin kiinnittää valtavankokoisen peilin. Saapa nähdä milloin kukkaro antaa myöden moiselle turhamaisuudelle. Saattaapi jäädä suunnittelun asteelle.photos Sanni Koffert

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Kunnon meikkipöytä lienee joka naisen haaveissa. :) Ihania kuvia, kuten aina blogissasi. Mistä tuo upea matto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matto on meidän second hand -löytömme. Kävi aikamoinen mäihä. Se on valmistettu lampaantaljasuikaleista, joten on ihan kuin valtavan kokoinen talja lattialla!

   Poista
 2. Hei, onnea uuteen tupaan! Hauskaa seurata sisustusjuttuja tutusta asunnosta, ihanalta näyttää! <3

  VastaaPoista
 3. scaredy-cat7/1/15

  Teillä on kyllä mielettömän ihanat ikkunat! Mullakin on leveät ikkunalaudat, mutta ikkunat on harmi vaan tylsän tavalliset. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä kummittelee edessä keväällä ikkunaremppa, joten voi olla että kiroan noi vielä muutamaan otteeseen :)

   Poista
 4. Ihanan valoisa huone! Mikä ihana posliinipalikkatornitalo sulla on siinä lipaston päällä?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoa on, parhaina päivinä :) Tuo hauska kulhosetti on Selettin Palace-valikoimasta: http://www.selettinorthamerica.com/palace__seletti.html

   Poista
 5. Kaunis huone, ihanan valoisaa ja tuo lipasto kelpaisi meillekkin. Kaunis blogi sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Lipasto on kulkenut matkassani kymmenisen vuotta. Välillä hieman kyllästyn, mutta aina se vaan on ja pysyy kun parempaakaan ei ole vielä löytynyt.

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!